Subnautica + Subnautica: Below Zero CZ

ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
19.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 418358

Bandai12 éven aluliak számára nem ajánlottEN szinkron

LEÍRÁS: Subnautica + Subnautica: Below Zero CZ [NSW]


A díjnyertes Subnautica játék és annak folytatás a Subnautica Below Zero kombinációja adja ezt az exkluzív Nintendo Switch játékot, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen belemerüljenek a 4546B bolygó vízi világát övező teljes rejtélybe.
Kézműves felszerelések, kísérleti tengeralattjárók és vadon élő állatok ahhoz, hogy felfedezzük a buja korallzátonyokat, vulkánokat, barlangrendszereket és egyebeket - mindezt az ellenséges vízi zónákban és a fagyos terepen próbálva túlélni.
 • Legfontosabb a túlélés: Gyűjts értékes anyagokat, kézműves eszközöket, kezeld az éhséget és a szomjat, miközben elkerülöd a veszélyes vadont, amely a következő ételként tekint rád.
 • 4546B bolygó elmerült rejtélyei: Azért jöttél, hogy válaszokat keress. Mindent kockáztattál, hogy ideérj, és nem fogsz elmenni, amíg nem fedezed fel az igazságot.
 • Kutatás: Merülj el az egyedi vízi és terepi biómokban, amelyek nemcsak anyagokat adnak neked, hanem válaszokat is, amelyeket keresel.
 • Állítsd fel táborod: Építsd fel itt az otthon kényelmét! Ezek az alapok a túlélésed szerves részei lesznek nemcsak a vadonból, hanem a körülötted lévő kemény környezetből is.
  A csomag tartalmazza az eredeti Subnautica játékot és a Subnautica Below Zero játékot.


 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  EN szinkronCZ feliratok
  Subnautica + Subnautica: Below Zero CZ
  katalógusba hozzáadva: 2021.02.01.

  Vélemények: Subnautica + Subnautica: Below Zero CZ

  Nincs vélemény a termékről.