Sudden Strike 4

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sudden Strike 4 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
16099 Ft
8.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2019.02.21. (5 szabad darab) [?]
Termék kódja: 364993

 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Sudden Strike 4 [PS4]

A Sudden Strike visszatér! A közkedvelt RTS sorozat már a negyedik részével jelentkezik, ezúttal minden eddiginél nagyobb harctérrel, még több harci egységgel, új forgatókönyvekkel, legendás parancsnokokkal.

A Sudden Strike 4 - ben a II. világháború harcterein kell helytállnod. Vezethetsz brit, amerikai, szovjet s német egységeket is, mindegyiket több mint 100 féle harci egységgel. Bemutatkozik a német Heinkel He111 bombázó, az orosz T-34 tank, a brit Hawker Typhoon harci repülő és a híresen hírhedt német Panzerkampfwagen VI Tiger. Most először választhatsz kilenc hadvezér közül (George Patton, Berrnard Montgomery, stb.)

Bizonyítsd be a stratégiai alkalmasságodat a több mint 20 igényes küldetésben vagy a multiplayer harcokban. A legjobbak különleges rendszerű jutalmazásban részesülnek. A sikeresen teljesített küldetések további exkluzív játékrészeket tesznek elérhetővé, mint pl. adott korból származó filmfelvételek.

A Sudden Strike 4 számtalan lehetőséget kínál az ellenség felderítésére. Használd ki a tankok gynge pontjait, tervezd meg a támadásokat, indíts kegyetlen légi támadásokat.Sudden Strike 4
katalógusba hozzáadva: 2017.02.17.

Vélemények: Sudden Strike 4

Nincs vélemény a termékről.