Sudoku: The Puzzle Game Collection

ÚJ TERMÉK
7.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202377

KONAMI minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Sudoku: The Puzzle Game Collection [3DS]


A Sudoku: The Puzzle Game Collection igazi szellemi frissesség teszt Nintendo 3DS handheldre, ami négy szórakoztató puzzle stílust tartogat számodra, beleértve magát a Sudokut is. A világhírű fejtörő készítő, Nikoli tervei alapján készült játék Hashi (hidak), Shikaku (dobozok) és Akari (múzeum) verziókkal került kiegészítésre. Ezek a japán fejtörő legkedveltebb alfajai.

Minden fejtörő úgy került kialakításra, hogy előnyt szerezhessen az egyszerű kezelőfelület adta lehetőségekből. Erre a célra a Sudoku: The Puzzle Game Collection az intelligens Nintendo játékérme rendszert használja. Pontokat szerezhetsz akár azzal is, hogy magaddal viszed a Nintendo 3DS konzolodat, és az így megszerezett pontjaidat később segítségre költheted, ha szorult helyzetbe kerülnél valamelyik fejtörő megoldása során.

A 3D lehetőségek minden játékban használatban vannak, mint gyönyörű képek, a Shikakuban a dobozokat speciálisan elkészített vizualizációk alkotják, míg a Hashiban az összekötött hidak élettel teliek. A Sudoku: The Puzzle Game Collection összesen 600 tesztet tartalmaz a kezdő nehézségű bevezető szintektől a "szemétparaszt" kihívásokig, amik még a legintelligensebb játékosokat is könnyen megizzasztják.
 • Négy fejtörő variáció
 • Játékérme rendszer
 • 600 feladat
 • Sudoku: The Puzzle Game Collection
  katalógusba hozzáadva: 2011.11.21.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Sudoku: The Puzzle Game Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok