Super Mario All-Stars (25th Anniversary Edition)

ÚJ TERMÉK
11.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40349

Nintendo 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Super Mario All-Stars (25th Anniversary Edition) [Wii]


2010. szeptember 13 – án ünnepelte Super Mario az egyik jelentős szolgálati évfordulóját. Éppen 25 évvel ezelőtt ugyanezen a napon jelent meg a Super Mario Bros. első része Japánban. A Nintendo ezt az alkalmat megragadva speciális ajándékkal kedveskedik a rajongóinak. A Super Mario All – Stars (25th Anniversary Edition) gyűjtői kiadása a Super Mario Bros. mind a négy eddig megjelent részének, amik megjelentek Super Nintendo Entertainment Systemre (SNES), mellettük még speciális booklet, bonusz zenei CD és Mario legjobb kalandjait tartalmazó gyűjtemény is a csomag része.

A játék DVD – n megtalálod a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 2, a Super Mario Bros. 3 és a Super Mario Bros.: The Lost Levels címeket. Most nem 8 bites grafikával, hanem a 16 bites, Super Mario World motor által hajtva, ami a Super Nintendóra (SNES) jelent meg először. Az irányítási séma nem változott, ezért az irányításhoz nincs másra szükséged, mint a Wii Remote kontrollerre, amit mindkét kezedben, ún. vízszintes helyzetben tartva tudod irányítani a játékot.

A booklet oldalai egy kisebb könyvre emlékeztetnek, ami Super Mario történetét tárgyalja és a múlt béli videojáték élményeit. A mellékelt zenei CD a soundtrack mellett a Super Mario Bros. felejthetetlen melódiáinak kompozícióját, a Super Mario 64, a Super Mario Sunshine és a Super Mario Galaxy 2 zenekari verzióját tartalmazza.

Super Mario All-Stars (25th Anniversary Edition)
katalógusba hozzáadva: 2010.12.12.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Super Mario All-Stars (25th Anniversary Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok