Super Mario Maker 2 [NSW] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 400290
Nintendo

Super Mario Maker 2 [NSW] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A sikeres Super Mario Maker folytatása érkezik a Nintendo Switch -re!
Játssz szinte korlátlan számú, intenzíven kreatív Super Mario pályát a világ minden tájáról származó játékosoktól. Viszont most olyan módon hozhatsz játékba ellenségeket és tárgyakat, amelyekről eddig csak álmodhattál. Ami lehetetlen volt a hagyományos Mario játékokban, az ma hihetetlenül szórakoztató, ezért engedd szabadjára fantáziádat!
  • Játssz szinte korlátlan számú Mario szintet, amelyeket a Nintendo és a világ minden tájáról származó játékosok hoztak létre.
  • A szintek létrehozása egyszerű. Helyezz blokkokat, csöveket, lifteket és ellenségeket a térképre, és próbáld meg végigjátszani! Ha valami nem úgy működik, ahogy kellene, semmi sem egyszerűbb, mint visszatérni a szerkesztési módba, és elvégezni a szükséges módosításokat.
  • Megtörheted a Super Mario játékmenet hagyományait, ha ellenségeket, csapdákat és tárgyakat adsz hozzá váratlan helyzetekhez. Mi van, ha a Goombot a Piranha Plant fejére helyezzük, egy 10 emeletes Goomba tornyot építünk, vagy szárnyakat adunk a növénynek?
  • Az érintőképernyős vezérlők, az azonnali szerkesztés, valamint a megbízható online ranglista és keresőmotor lehetővé teszi a zökkenőmentes létrehozást, lejátszást és megosztást.
  • Alakítsd át magad véletlenszerűen különböző karakterekké az új Mystery Mushroom elemmel, és bővítsd ki a lehetséges karakterek listáját a 100 Mario Challenge mód befejezésével.
  • Új akadályok, ellenségek, ötletek és játéklehetőségek a hordozható konzolnak köszönhetően!


  • Értékelések Super Mario Maker 2 [NSW] - BAZÁR (használt)

    Nincs vélemény a termékről.