Super Mario Party + vezérlők Nintendo Joy-Con, neon zöld / neon rózsaszín

ÚJ TERMÉK
37.037 Ft
32.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 389222

Nintendo minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Super Mario Party + vezérlők Nintendo Joy-Con, neon zöld / neon rózsaszín [NSW]


Super Mario Party
A Mario Party sorozat megérkezett Nintendo Switch konzolokra is, és remek szórakozást nyújt mindenkinek. Az eredeti asztali játék stílus gazdagítva lett mélyebb stratégiai elemekkel, mint a kockák blokkolása minden karakter számára. A játék új játékstílusokat mutat be, amelyek magukban foglalják a Joy-Con kontrollerre szabott mini játékokat, és új módokat, melyeket barátaival és családjával együtt élvezhet.
A játékmezőn történő játék az alap játékstílushoz tér vissza négy játékos számára, az Ön feladata minél gyorsabban végighaladni a játékmezőn, és csillagokat keresni. Szintén lehetősége van összekapcsolni két Nintendo Switch rendszert, és élvezheti a dinamikus játékstílust, amelyet megtalál a Toad's Rec Room módban. Hála az új játékmódoknak és mini játékoknak összekötve a klasszikus játékmezőn történő játszással, a parti bárhol és bármikor elkezdődhet.
 • Élvezze az eredeti játékstílust új elemekkel, mint a kockák blokkolása, parti rendszerrel és új játékmezőkkel.
 • Toad's Rec Room játékmód.
 • Dinamikus játékstílus, amely két Nintendo Switch konzolt kapcsol össze.
 • Játsszon 80 új mini játékkal.
 • A mini játékok Joy-Con kontrollert használnak minden lehetséges módon.


 • Super Mario Party
  A sokoldalú Joy-Con kontrollerek sok lehetőséget kínálnak és remek játékélményeket. A Joy-Con kontrollert használhatja külön egy kézzel vagy külön két kézzel, vagy akár a Joy-Con gripbe csatlakoztatott játékvezérlőként. Minden Joy-Con vezérlő saját gombkészlettel rendelkezik, és teljesértékű vezérlőnek számít, végül pedig akcelerométerrel és giroszkóppal is felszerelték, amely lehetővé teszi a jobb és bal oldal független irányítását.
  A bal Joy-Con vezérlőn megtalálható a Capture gomb, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megörökítsék a legjobb pillanatokat, és megosszák azokat barátaikkal a közösségi hálókon. A jobb Joy-Con vezérlő NFC ponttal rendelkezik az Amiibo figurákkal történő interakciókhoz. Szintén tartalmaz IR motion kamerát, amely képes felismerni a távolságot, közeli tárgyak mozgását és alakját. Például, képes meghatározni, hogy hol helyezkedik el a játékos keze, és milyen alakot formáz.
  A Joy-Con vezérlők szintén rendelkeznek a HD rumble fejlett funkcióval, amely a kompatibilis játékokban lehetővé teszi, hogy a játékosok realisztikus vibrációt érezhessenek. Ez a hatás rendkívül részletes.
  Csomag tartalma:
 • Bal Joy-Con vezérlő zöld kivitelben
 • Jobb Joy-Con vezérlő rózsaszín kivitelben
 • Védőzsinór minden vezérlő számára szürke kivitelben
 • Super Mario Party játék
 • Super Mario Party + vezérlők Nintendo Joy-Con, neon zöld / neon rózsaszín
  katalógusba hozzáadva: 2018.10.12.

  Vélemények: Super Mario Party + vezérlők Nintendo Joy-Con, neon zöld / neon rózsaszín

  Nincs vélemény a termékről.