Super Mario Party + vezérlők Nintendo Joy-Con, neon zöld / neon rózsaszín Nintendo SWITCH

Bruttó ár
36.890 Ft
Nettó ár: 29.047 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 389222
NintendoEN szinkron

Super Mario Party + vezérlők Nintendo Joy-Con, neon zöld / neon rózsaszín [NSW]

Super Mario Party
A Mario Party sorozat megérkezett Nintendo Switch konzolokra is, és remek szórakozást nyújt mindenkinek. Az eredeti asztali játék stílus gazdagítva lett mélyebb stratégiai elemekkel, mint a kockák blokkolása minden karakter számára. A játék új játékstílusokat mutat be, amelyek magukban foglalják a Joy-Con kontrollerre szabott mini játékokat, és új módokat, melyeket barátaival és családjával együtt élvezhet.

A játékmezőn történő játék az alap játékstílushoz tér vissza négy játékos számára, az Ön feladata minél gyorsabban végighaladni a játékmezőn, és csillagokat keresni. Szintén lehetősége van összekapcsolni két Nintendo Switch
rendszert, és élvezheti a dinamikus játékstílust, amelyet megtalál a Toad's Rec Room módban. Hála az új játékmódoknak és mini játékoknak összekötve a klasszikus játékmezőn történő játszással, a parti bárhol és bármikor elkezdődhet.

  • Élvezze az eredeti játékstílust új elemekkel, mint a kockák blokkolása, parti rendszerrel és új játékmezőkkel.
  • Toad's Rec Room játékmód.
  • Dinamikus játékstílus, amely két Nintendo Switch konzolt kapcsol össze.
  • Játsszon 80 új mini játékkal.
  • A mini játékok Joy-Con kontrollert használnak minden lehetséges módon.




  • Super Mario Party
    A sokoldalú Joy-Con kontrollerek sok lehetőséget kínálnak és remek játékélményeket. A Joy-Con kontrollert használhatja külön egy kézzel vagy külön két kézzel, vagy akár a Joy-Con gripbe csatlakoztatott játékvezérlőként. Minden Joy-Con vezérlő saját gombkészlettel rendelkezik, és teljesértékű vezérlőnek számít, végül pedig akcelerométerrel és giroszkóppal is felszerelték, amely lehetővé teszi a jobb és bal oldal független irányítását.

    A bal Joy-Con vezérlőn megtalálható a Capture gomb, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megörökítsék a legjobb pillanatokat, és megosszák azokat barátaikkal a közösségi hálókon. A jobb Joy-Con vezérlő NFC ponttal rendelkezik az Amiibo figurákkal történő interakciókhoz. Szintén tartalmaz IR motion kamerát, amely képes felismerni a távolságot, közeli tárgyak mozgását és alakját. Például, képes meghatározni, hogy hol helyezkedik el a játékos keze, és milyen alakot formáz.

    A Joy-Con vezérlők szintén rendelkeznek a HD rumble fejlett funkcióval, amely a kompatibilis játékokban lehetővé teszi, hogy a játékosok realisztikus vibrációt érezhessenek. Ez a hatás rendkívül részletes.

    Csomag tartalma:
  • Bal Joy-Con vezérlő zöld kivitelben
  • Jobb Joy-Con vezérlő rózsaszín kivitelben
  • Védőzsinór minden vezérlő számára szürke kivitelben
  • Super Mario Party játék

  • Értékelések Super Mario Party + vezérlők Nintendo Joy-Con, neon zöld / neon rózsaszín

    Nincs vélemény a termékről.