Super Paper Mario

ÚJ TERMÉK
7.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Kézbesítés várható dátuma 1.24.
Termék kódja: 14601

Nintendo angol verzió

LEÍRÁS: Super Paper Mario [Wii]

A Super Paper Mario egy szerepjáték, platformer elemekkel. A játékosnak pályákon kell áthaladni úgy, hogy közben gondolkodtató feladatokat old meg, és ellenségekkel harcol.


 • A játék 32 pályára és 8 fejezetre van osztva, amik közül mind egy egyedi helyen, külön "dimenzióban" játszódik. A játék legfőbb célja összegyűjteni a 8 "Pure Heart"-ot ("Tiszta Szívet"), amik közül fejezetenként lehet egyet megszerezni, és mindegyik a következő fejezethez való hozzáférést engedélyezi. A különböző fejezetek területeire egy központi városból, "Flipside"-ból lehet eljutni.

 • A pályák nagy része 2D-ben játszódik. A játék elején Mario megkapja a "forgatás" képességet, amivel a játéktér 2 dimenzióból elforgatható, így felfedve egy addig rejtett Z-tengelyt. A 3D-s térben rejtett tárgyakat, ellenségeket és utakat találhat a játékos, így juthat tovább a 2D-ben megoldhatatlan feladatoknál, viszont Mario életerőt veszít, ha túl sokáig marad forgatva.

 • A játék pontozási rendszerében ellenfelek legyőzésével és tárgyak használatával lehet pontokat szerezni, amik a játék tapasztalati pontjaiként is működnek, ezekkel lehet szintet lépni, nagyobb támadási erőt szerezni és megnövelni Mario ellenállását az ellenségek támadásaival szemben. Ha Mario életereje nullára csökken, a játék véget ér, és a játékosnak egy korábbi mentésfájlból kell folytatnia a játékot. Vannak tárgyak, mint például a gombák, amik megnövelik Mario életerőpontjait, legfeljebb a szinttől függő maximális értékig. Mario-n kívül a játékos irányíthatja Princess Peach-et, Bowser-t ésLuigi-t, de csak a játék későbbi pontjain. Princess Peach hosszabb is ideig tud lebegni az esernyőjével, Bowser tűzet tud okádni, Luigi pedig magasra tud ugrani. Csak Mario tud a 2D-s és 3D-s játéktér között váltani.


 • Super Paper Mario
  katalógusba hozzáadva: 2007.07.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Super Paper Mario

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok