Super Smash Bros. Ultimate [NSW] - BAZÁR (használt)

18.090 Ft
17.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 391514
Nintendo

Super Smash Bros. Ultimate [NSW] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék a kivásárlástól származik, és 100% -ban funkcionális és tesztelt károsodás nélküli csomagolás, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

A széria új folytatása úja harcosokkal, helyszínekkel és sok mással! A Super Smash Bros. Ultimate egy új élmény Nintendo Switch konzolokra alkotva, amelyben egyszerre egymás ellen akár nyolc játékos is játszhat. A játékban megtalálhatóak a széria korábbi részeiből származó karakterek. A játék olyan hagyományos karaktereket kínál, mint Ice Climbers és Pokémon Trainer, és teljesen újakat, mint Link a legújabb Zeldából, Ridley a Metroidból és Inkling a Splatoonból. A játékban többféle vezérlési mód is elérhető, mint például GameCube vezérlés, Joy-Con vezérlés és Nintendo Switch Pro Controller vezérlés. A Nintendo Switch konzolnak hála a játékotoffline vagy online módban is élvezhetjük bármikor, bárhol, a televízión vagy handheld módban.
  • Új harcosok, új szintek, és minden harcos a Super Smash szériából.
  • Játéklehetőség 4 vagy 8 játékos számára.
  • Támogatja az eddigi összes amiibo figurát a Super Smash Bros szériából.

  • Értékelések Super Smash Bros. Ultimate [NSW] - BAZÁR (használt)

    Nincs vélemény a termékről.