SuperPower

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 200529

DreamCatcher minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: SuperPower [PC CD]


A különleges geopolitikai szimulátorban a SuperPowerben Te dönthetd el, hogyan szeretnél játszani. A játék a CIA World Factbook aktuális adatain alapul. A 140 nemzet bármelyikével játszhatsz, igyekezhetsz megoldani a valós gazdasági, szociális és politikai problémákat, amikkel az adott ország szembenéz. katonai szempontból több, mint 4.000 játszható különleges egységet találsz, amiket a világ bármely részén felhasználhatsz a stratégiai harcokban.

Rendkívül szofisztikált EHE (EvolutiveHuman Emulator) rendszer forradalmi hozzáférés az AI - hez, neuron rendszereket és kísérleti rendszereket kombinálva. A számítógép által vezérelt országok független szubjektumok, amik képesek a saját tetteik következményeiből tanulni. Megtanulják, hogyan kell az egyes problémákat kezelni, játszani más AI által irányított országok vagy a játékos ellen.

Harcolj a világ valós, helyszínein. Használd ki a demográfiai politikát, a gazdaságot, a hadsereget és a titkos szolgálatokat a céljaid eléréséhez. Egyetlen összetevőre hagyatkozni annyit jelent, hogy könnyen legyőzötté válhatsz. Fontos a stratégiai céljaid mérlegelése a globális dominancia elérésének érdekében.

Irányítsd a választott ország valós fegyveres erőit. Vess be egységeket, köss, vagy rúgj fel egyezségeket, hogy a hatalmad megerősíthesd. Kémek közreműködésével készíts elő puccsokat és dönts meg más kormányokat. manipuláld a választások eredményeit, okozz lázongásokat, hogy a nép a vezetői ellen forduljon.

Gondoskodj róla, hogy az országod lakosai boldogok legyenek, hiszen ha az intézkedésied népszerűek, akkor azt a nép a tudomásodra foga hozni, de azt is ha nem. Érdemes hát az adórendszert gondosan megtervezni!


 • Katonai, geopolitikai szimulátor, amiben gazdasági, szociális és politikai kihívásokkal kell szembenézned
 • Válassz a 140 ország közül
 • A legnagyobb reális adatokon alapuló stratégiai játék adatbázis
 • AI által irányított, fejlődésre képes országok
 • SuperPower
  katalógusba hozzáadva: 2011.08.31.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: SuperPower

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok