Supreme Commander (Gold Edition)

ÚJ TERMÉK
4799 Ft
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 2356

THQ 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Supreme Commander (Gold Edition) [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Supreme Commander alapjátékot és a Supreme Commander: Forged Alliance önállóan is futó datadiscet.

Supreme Commander:
Vedd at az egyik ellenséges hatalom főparancsnokának szerepét. Ezek a hatalmak együtt készülnek galaktikus háborút kirobbantani. A játék alapját egy dinamikus kampány képezi, ami a játékos stílusához igazodik. A harcok a földön, a vízen és a levegőben zajlanak, és bármikor részt vehetsz bennük.
A Supreme Commander, azaz a Te dolgod kiadni a globális érvényű parancsokat, és felügyelni a hektikus harcokban lévő részletesen kidolgozott egységek tevékenységét. Szabadon zoomolhatsz a szinteken át (globális nézettől egészen a harcmezőig), hogy állandóan a legfrissebb információkat kapd a harci helyzetről, és hogy el tudd dönteni, bele kell – e avatkoznod a harcokba, vagy hagyod az AI – t, hogy kövesse a már kiadott parancsaidat.
Ez a next – gen realtime stratégia megkapott mindent a fejlesztőktől, amit egy játéknak tudnia kell. Kezdve a realisztikus fizikától, a környezet deformálásán, a speciális effekteken, a dinamikus pathfindingon, a hatalmas – pár képernyőnyi felületet elfoglaló egységeken, a szerkesztő funkción keresztül egészen a multiplayerig.
 • Új standard az RTS játékok számára
 • Tökéletes térkép zoom
 • Bolygóközi harcok galaktikus méretekben
 • Halálos földi, vízi és tengeri egységek kombinációi
 • Multiplayer akár 8 játékosnak online és kooperatív mód

  Supreme Commander: Forged Alliance:
  Önállóan is futó datadisc a sikeres csi – fi RTS játékhoz a>Supreme Commanderhez, ami az eredeti játék történéseire alapoz. Új történeti kampányt kínál, ami a Soha véget nem érő háború további eseményeit mutatja be.
  Az új kampányon kívül egy új játszható oldal is választható a játékban, több mint 100 új egységgel mindegyik fajtából (tengerészeti, orbitális fegyverek, kémegységek). Nem hiányozhatnak természetesen az új pályák és az új játékelemek single- és multiplayer módban egyaránt.

 • Supreme Commander (Gold Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.12.

  Vélemények: Supreme Commander (Gold Edition)

  Nincs vélemény a termékről.