Supreme Commander

SZINTÉN ELÉRHETŐ Supreme Commander - XBOX 360
ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39475

THQ 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Supreme Commander [PC DVD]

A történet szerint a XXXVII. században járunk, a korábban békésen élő 3 frakció (Aeon Illuminate, Cybran Nation, United Earht Federation) száz éve áll véres háborúban egymással.


Rengeteg legyártható harci egység
 • A konkurens RTS-ekben az egyszerre birtokolható egységek száma kb. 100 körüli, a Supreme Commanderben viszont akár 1000 egység is használható. Ez azért fontos, mert több és többféle egységet használva kibővülnek a stratégiai lehetőségek, többféle taktikára is lehetősége van a játékosnak.

  Nagyméretű csatatér
 • A játék pályáinak mérete is nagyobb, mint konkurenseié. A Supreme Commanderben nem ritkák a több száz négyzetkilométeres pályák. A pályákon a játékos mindhárom klasszikus fegyvernemet - föld, víz, levegő - használhatja. Külön megemlítendő a tengeralattjáró-hadviselés. A kibővült harci terület és a rajta lévő földrajzi adottságok még több taktika alkalmazását teszik lehetővé.

  Újszerű irányítási rendszer
 • A különböző stratégiák még precízebb irányítást igényelnek, ezért a játékban egy bonyolult, de annál kényelmesebben használható irányítási kezelőfelületet kapunk. Például a zoom segítségével egy egység is betöltheti a képernyőt, de ha az egész pályát akarjuk látni, akkor kizoomolva azt is megtehetjük. A közelítést arra a pontra alkalmazza a játék, ahol az egér van. Ez a megoldás a legésszerűbb és jóval megkönnyíti az irányítást, hamarabb közelíthetünk az általunk látni kívánt helyre, hamarabb mérhetjük fel a szituációt.

 • Supreme Commander
  katalógusba hozzáadva: 2010.02.17.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Supreme Commander

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok