Surf’s Up [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Használt
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 1.23.
Termék kódja: 279541

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.19. 18:40
Ubisoft minden korosztály számára ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Surf’s Up [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Barátaim, tegyétek szívetekre a kezeteket, és valljátok be: ugye Ti sem tudtátok, hogy a szörfölést, magyarul hullámlovaglást pingvinek találták fel? Pedig így van, legalábbis a Sony Pictures legújabb animációs áldokumentumfilmje szerint...

 • Bizony, látványos CGI-mozi közeleg a hullámlovasok világáról, kis „szépséghibája”, hogy főszereplői állatok, no de ugye ez ma a trend, és a srácok szívesebben néznek jópofa tollas-szőrös lényeket, mint bikinis és fürdőgatyás fiatalokat. Vagy hogy. A sztori főhőse Cody Maverick, egy tinipingvin, aki elhagyja antarktiszi otthonát, hogy szerencsét próbáljon Pen Gu szigeten minden évben megrendezésre kerülő híres Big Z Memorial Surf Off versenyen - útjára elkíséri egy dokumentumfilmes csapat is, az ő tolmácsolásukban láthatjuk majd a történéseket. Cody út közben találkozik a szörfmegszállott Chicken Joe-val, a sport népszerűsítésének legendás alakjával, Reggie Belafontéval, a tehetséges kezdő Mikey Abromowitzzal, és a lelkes vízi mentő Lani Aliikai kiassszonnyal. Cody hiszi, hogy ha nyer, elismerés és tisztelet fogja övezni, ám amint találkozik egy kiöregedett hullámlovassal, felismeri, hogy a saját útját kell járnia, és hogy az igazi bajnok nem mindi az, aki elsőnek ér a célba. A film tehát ismét egy humorosan nevelő film lesz, igazi szupercsapat tolmácsolásában. Rendezője Ash Brannon (Toy Story 2) és Chris Buck (Tarzan), zeneszerzője Mychael Danna (A család kicsi kincse), a szereplőknek pedig igazi sztárok kölcsönzik hangjukat: Shia LaBeouf (Constantine, Én, a robot), Jon Heder (Napoleon Dynamite), Zooey Deschanel (Galaxis útikalauz stopposoknak), no és a két nagy öreg: Jeff „The Dude” Bridges és James Woods.

 • Természetes, hogy ebből a filmből is játék készül, és szinte már azon sem lepődünk meg, hogy ismét a Ubisoft iparosai kapták meg a feladatot. A cím ezúttal csak lazán követi a film történéseit, a lényeg itt a szörfölésen lesz. El kell sajátítanunk mindenféle látványos trükköket, majd ezeket persze előadni; a tanulást az alaszkai Shiverpool csendes tavában kezdjük, majd jöhet a Pen Gun sziget csöve, hogy aztán az igazi tudásunkat próbára tevő vulkáni terület robbanós hullámain villogassunk. Minden pályának más-más karakterisztikája lesz, a fejlesztők reális vízszimulációt és fizikát ígérnek, picit arcade-osabb játékmenettel, plusz remek zenét, 10 licencelt, jól ismert kompozíciót. Szintén 10 a játszható karakterek száma, akiket persze a filmből emelnek át, így a fent felsorolt színészek hangján fognak megszólalni; mindenkinek saját trükk-készlete és képességei lesznek, az elért eredmények mindenféle extra jutalomhoz segítenek minket. Szólómódban természetesen a bajnokságot kell megnyernünk, igazi szörflegendává válva, ám lesz többjátékos mód is, ahol összemérhetjük a tudásunkat a többi csirkével, pingvinnel, kakassal és egyéb állatfajával szemben.

 • Surf’s Up [PS3] - BAZÁR (Használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2015.03.13.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Surf’s Up [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok