Surf's Up

ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
Használt
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 7721

Ubisoft minden korosztály számára ajánlott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
5.090 Ft

LEÍRÁS: Surf's Up [PS3]

Barátaim, tegyétek szívetekre a kezeteket, és valljátok be: ugye Ti sem tudtátok, hogy a szörfölést, magyarul hullámlovaglást pingvinek találták fel? Pedig így van, legalábbis a Sony Pictures legújabb animációs áldokumentumfilmje szerint...

 • Bizony, látványos CGI-mozi közeleg a hullámlovasok világáról, kis „szépséghibája”, hogy főszereplői állatok, no de ugye ez ma a trend, és a srácok szívesebben néznek jópofa tollas-szőrös lényeket, mint bikinis és fürdőgatyás fiatalokat. Vagy hogy. A sztori főhőse Cody Maverick, egy tinipingvin, aki elhagyja antarktiszi otthonát, hogy szerencsét próbáljon Pen Gu szigeten minden évben megrendezésre kerülő híres Big Z Memorial Surf Off versenyen - útjára elkíséri egy dokumentumfilmes csapat is, az ő tolmácsolásukban láthatjuk majd a történéseket. Cody út közben találkozik a szörfmegszállott Chicken Joe-val, a sport népszerűsítésének legendás alakjával, Reggie Belafontéval, a tehetséges kezdő Mikey Abromowitzzal, és a lelkes vízi mentő Lani Aliikai kiassszonnyal. Cody hiszi, hogy ha nyer, elismerés és tisztelet fogja övezni, ám amint találkozik egy kiöregedett hullámlovassal, felismeri, hogy a saját útját kell járnia, és hogy az igazi bajnok nem mindi az, aki elsőnek ér a célba. A film tehát ismét egy humorosan nevelő film lesz, igazi szupercsapat tolmácsolásában. Rendezője Ash Brannon (Toy Story 2) és Chris Buck (Tarzan), zeneszerzője Mychael Danna (A család kicsi kincse), a szereplőknek pedig igazi sztárok kölcsönzik hangjukat: Shia LaBeouf (Constantine, Én, a robot), Jon Heder (Napoleon Dynamite), Zooey Deschanel (Galaxis útikalauz stopposoknak), no és a két nagy öreg: Jeff „The Dude” Bridges és James Woods.

 • Természetes, hogy ebből a filmből is játék készül, és szinte már azon sem lepődünk meg, hogy ismét a Ubisoft iparosai kapták meg a feladatot. A cím ezúttal csak lazán követi a film történéseit, a lényeg itt a szörfölésen lesz. El kell sajátítanunk mindenféle látványos trükköket, majd ezeket persze előadni; a tanulást az alaszkai Shiverpool csendes tavában kezdjük, majd jöhet a Pen Gun sziget csöve, hogy aztán az igazi tudásunkat próbára tevő vulkáni terület robbanós hullámain villogassunk. Minden pályának más-más karakterisztikája lesz, a fejlesztők reális vízszimulációt és fizikát ígérnek, picit arcade-osabb játékmenettel, plusz remek zenét, 10 licencelt, jól ismert kompozíciót. Szintén 10 a játszható karakterek száma, akiket persze a filmből emelnek át, így a fent felsorolt színészek hangján fognak megszólalni; mindenkinek saját trükk-készlete és képességei lesznek, az elért eredmények mindenféle extra jutalomhoz segítenek minket. Szólómódban természetesen a bajnokságot kell megnyernünk, igazi szörflegendává válva, ám lesz többjátékos mód is, ahol összemérhetjük a tudásunkat a többi csirkével, pingvinnel, kakassal és egyéb állatfajával szemben.

 • Surf's Up
  katalógusba hozzáadva: 2007.05.30.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Surf's Up

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok