Sygic Premium Európa for Android + funkciók 29,97 EUR értékben

Új
10.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 379165

Sygic

LEÍRÁS: Sygic Premium Európa for Android + funkciók 29,97 EUR értékben [95895663]

Real View Navigáció

Remek hír: Olyan navigáció érkezik, ami különleges módon mutat utat a felhasználóknak. A kiterjesztett valóság (Augmented reality), segítségével látni fogja maga előtt az utat még akkor is, amikor a navigációra figyel. A Real View Navigáció nem csak intuitív, de rendkívül biztonságos is.

Mi a Real View Navigáció?

A klasszikus térképet valós nézetre cserélték, mintha az autóból nézne ki. A navigációs utasításokat nem a térképen, de az úton fogja látni.

Hogyan használjam a Real View Navigációt?

Egyszerűen tervezze meg az útvonalat, és induljon el. A gyorsmenün keresztül érheti el a Real View Navigációt. egy dolog nagyon fontos, mégpedig, hogy a készüléke kamerája rálásson az útra. Javasoljuk ezért olyan tartó használatát, ami lehetővé teszi ezt horizontális elhelyezés mellett, mert a funkció csak így használható.

Térképek:

    Andorra, Belgium, Bulgária, Dánia, Németország, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Egyesült Királyság, Írország, Olaszország, Horvátország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, San Marino, Svédország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Vatikán, Ukrajna

    Tranzit utak:

      Albánia, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Macedónia, Moldávia, Montenegró, Szerbia

Sygic Premium Európa for Android + funkciók 29,97 EUR értékben
katalógusba hozzáadva: 2017.11.24.

Vélemények: Sygic Premium Európa for Android + funkciók 29,97 EUR értékben

Nincs vélemény a termékről.