Syndicate [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
3.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 245358
Electronic

Syndicate [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Syndicate története 2069 - ben játszódik egy sötét machiavellikus világban, amelyben a kormányok minden formája csődöt mondott és a helyi piacok feletti ellenőrzésekért a szindikátusok harcolnak. A fő, amerikai piacért folyik a legbrutálisabb harc a három legnagyobb megakorporáció között - Eurocorp, Cayman Global és Aspari - a szándékokról és az eltökéltségről, amiket senki nem vonhat kétségbe. A Syndicate világában minden, beleértve az embereket is digitális összeköttetésben áll, ezért nem korlátozott a harc a klasszikus fegyverekre.

A DART 6 implantált biochip technológia segítségével lassíthatod az időt és beléphetsz a körülvevő digitális világba, hogy hacker módszerekkel megsemmisítsd az ellenfeled. A Syndicate dinamikus keveréke a futurisztikus akció lövöldözős játékoknak, és a történetet mesélő játékoknak, amikben a fő szerepet éppen a fejlett chipek által végrehajtott szabotázsok játsszák.

Értékelések Syndicate [PS3] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.