Teenage Mutant Ninja Turtles

SZINTÉN ELÉRHETŐ Teenage Mutant Ninja Turtles - WiiTeenage Mutant Ninja Turtles - WiiTeenage Mutant Ninja Turtles - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4268

Ubisoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Teenage Mutant Ninja Turtles [XBOX 360]

 • 3000 évvel ezelőtt egy hatalmas hadvezér és négy tábornoka felfedezett egy kaput egy párhuzamos dimenzióba, amelynek másik felén nagy erőt és hatalmat reméltek. A hadvezér halhatatlanná lett, de tábornokai kővé váltak, hadserege pedig elpusztult. A kapun keresztül pedig 13 szörny jött át a Földre, és amíg újra ki nem nyílt a kapu, ölték az embereket.

 • Napjainkban a híres és népszerű Tini Nindzsa Teknőcök, miután legyőzték ősellenségüket, a Zúzót, kissé kiengedtek. Szétesett a csapat, és már nem harcolnak a városi bűnözés ellen. April O'Neil és Splinter mester szeretné, ha újra egy csapat, egy család lenne a négy hős. Amikor azonban rájönnek, hogy a 13 szörny ismét fenyegeti a világot, nincs más választás, mint együtt felvenni a harcot a gonosz ellen.

 • A TMNT (az angol Teenage Mutant Ninja Turtles rövidítése) egy verekedős akciójáték, amelyben mind a négy teknőc irányítását átveheted. Összesen tizenhat pályán keresztül kell küzdened a gonosz szörnyek és egyéb teremtmények ellen. A tizenhat történetes pálya mellett megnyitható ugyanennyi kihívás is, amelyek bónusz pályaként funkcionálnak.

 • A teknőcöknek nemcsak saját fegyvereik és mozdulataik vannak, de akrobatikus képességekkel is rendelkeznek. Képesek a falon futni, rudakon átlendülni, és még megannyi látványos mozdulatot kivitelezni. A játék során nemcsak a filmből megismert ellenfelekkel kell harcolni, de a gazdag képregényes múltból is előkerül néhány gonosztevő.

 • Teenage Mutant Ninja Turtles
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Teenage Mutant Ninja Turtles

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok