Terminator 3: Rise of the Machines

ÚJ TERMÉK
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 205609

Atari 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Terminator 3: Rise of the Machines [XBOX]


A Terminator 3: Rise of the Machines kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data - cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.


  A főszerepben természetesen Arnold Schwarzenegger. Jonathan Mostowal készítettek és speciális ötperces filmet is, amiben érvényesülni tud Arnie jellemző akcentusa is. A játék kitölti a Terminator filmek fehér foltjait. Elviszi a játékost napjaink Los Angelesébe, majd a jövőbe, amikor a SkyNet szisztematikusan éhezteti az emberiséget.
  Húsz különböző helyszín, exkluzív filmjelenetek, speciális játékmódok várnak Rád, nem beszélve a fegyver arzenálodról.


 • Terminator 3: Rise of the Machines
  katalógusba hozzáadva: 2012.05.07.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Terminator 3: Rise of the Machines

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok