Terraria [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 360920
505

Terraria [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

275331

A kritikusok által elismert kaland egyre fejlődik!

Rúgj, harcolj, fedezz fel és alkoss! Ebben az akció kalandjátékban semmi sem lehetetlen. A világ a vásznad, és a föld a festéked.

Ragadd meg az eszközeid és kész is! A Terrariaban rengeteg dolgot véghezvihetsz - gyárthatsz fegyvereket, amikkel aztán elkergetheted az ellenségeidet, mélyen az alvilág mélyére nyúlhatsz, ahol kiegészítőket, pénzt és sok más hasznos dolgot találhatsz, gyűjthetsz fát, követ, ércet és más nyersanyagokat, amikből bármi elkészíthető, amire szükséged van a világod kiépítéséhez és megvédéséhez. Építs házat, erődöt, várat, hogy az embereknek legyen hova beköltözni, legyen hol élniük, kereskedniük az áruikkal, hiszen mindezzel Téged is segítenek az utadon. Ám vigyázz! Léteznek problémák is, amiket nem kerülhetsz el! Készen állsz a feladatra?

A játékban véletlenszerűen generált világokkal találkozol, amiken játszhatsz kompetitív és kooperatív multiplayer módokban is.

Az Xbox One verzió rengeteg tartalommal és funkcióval bővített. Több mint 1300 recepttel különféle tárgyak gyártásához, több mint 150 ellenség és 15 boss! A világ az Ön vászna és ez a különleges kaland már csak egy csákányütésnyire van Öntől


  • Fejlett HD grafika, napszakok változásakor a nap fényesebb, az éjszaka sötétebb.
  • Új időjárás ciklusok, eső, jégeső, új havas helyek kincsekkel, normális és Hardmode mód.
  • Néhány mini barlang, kincsesládák és kancsók.
  • A kalapáccsal lejtőket hozhat létre, falakat bonthat.
  • A csákánnyal eltávolíthat tömböket, tárgyakat, kristályokat, ládákat.
  • Új képességével mágikus öltözéket hozhat létre, pálcával téglát, fát és üveget egyesíthet.
  • A víz a helyektől függően változtatja színét, további új szökőkutak is bekerültek a játékba.
  • Az XBox One verzióba 1000 újdonság került be: 10 új érc, 4 új fa típus, 31 új tégla típus, 50 új színséma, 8 új NPC, 15 új háziállat, több mint 100 új ellenség és 4 új boss.

Értékelések Terraria [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.