Tesla Okos Sensor Smoke füstérzékelő

Bruttó ár
12.090 Ft
Nettó ár: 9.520 Ft
 
Termék kódja: 448713
Tesla

Tesla Okos Sensor Smoke füstérzékelő [TSL-SEN-SMOKE]

Intelligens érzékelő, amely figyelmeztet a füstre az otthonában

A Tesla Smart Sensor Smoke segítségével nem kell attól tartania, hogy háza porrá és hamuvá válik. Technológiái időben észlelik a veszélyt, és telefonon vagy táblagépen keresztül értesítik Önt. Így nagyon gyorsan lehet reagálni és megoldani az azonosított problémát. A termék teljes funkcionalitásának biztosítása érdekében javasoljuk a Tesla Smart ZigBee hub központi egységhez való csatlakoztatását.

A termékről

  • A praktikusságot stílussal ötvözi
    A Tesla Smart Sensor Smoke nemcsak minimalista kialakításával nyűgöz le, amely bármilyen belső térbe illeszkedik, hanem praktikus elemes tápellátásával is. Csak egy elemre van szüksége ahhoz, hogy hosszú ideig működjön. Ha az elem lemerült, jelzi, hogy ki kell cserélni.

  • Kommunikáció asszisztenseken keresztül
    Az érzékelővel végzett munka, valamint az okosotthon egyéb elemei még kellemesebbek az Amazon Alexa és a Google Assistant intelligens személyi asszisztenseknek köszönhetően. Felismerik hangparancsait, és továbbítják azokat maguknak az eszközöknek.

  • Minden egy alkalmazásban
    A Tesla Smart Sensor Smoke teljesen vezeték nélküli, és egy alkalmazáson keresztül kommunikál okostelefonnal vagy táblagéppel.

  • Felismeri a hamis veszélyt is
    Hogy a háztartásodnak ez a nélkülözhetetlen eleme igazán okos, azt az is bizonyítja, hogy nem lehet csak úgy megtéveszteni bármivel. Az érzékelő belsejében lévő füstérzékelők hőérzékelőkkel vannak kombinálva. Ha a kettő közül az egyiket – füstöt vagy megemelkedett hőmérsékletet – észlel, automatikusan megszólal.

  • ZigBee protokoll
    A termék a ZigBee protokollt használó csoportba tartozik, amellyel a termékek kommunikálnak egymással. E termékek megfelelő működéséhez szükség van a Tesla Smart ZigBee Hub központi egységre az okosotthon részeként. Közös hálózatot hoz létre ezeknek a termékeknek, és lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba léphessenek egymással. Például, ha a páratartalom érzékelő megnövekedett értéket észlel, automatikusan értesíti a párátlanítót a Tesla Smart ZigBee Hubon keresztül, amely elindul.


Fő tulajdonságok

  • Energiatakarékos érzékelő
  • Hangutasítások használatának lehetősége
  • Minimalista kialakítás
  • A rendszer hatótávolsága akár 50 m

Technikai specifikáció
Tápellátás DC 3 V (CR123A elem)
Elem élettartama 3 év (napi 20-szoros használat mellett)
Detektor típusa Önálló füstérzékelő
Riasztás akusztikus nyomása >80 dB (3 m a füstérzékelő előtt)
Telepítés helye Mennyezetre
Vezeték nélküli kapcsolat ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Üzemi hőmérséklet -10 °C - 55 °C
Applikáció Tesla Smart for Google Android and Apple iOS
Méretek Átmérő - 90 x 37 mm

Csomag tartalma:

  • Tesla Smart füstérzékelő
  • Dokumentáció


Értékelések Tesla Okos Sensor Smoke füstérzékelő

Nincs vélemény a termékről.