Tetris

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202254

Nintendo minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Tetris [3DS]


Játssz a barátaid ellen, versenyezz az idővel, robbantsd ki a kockákat vagy engedd szabadjára a Tetriminost a kibővített valóságban!

Szórakoztasd magad hosszú órákon keresztül a 20 különböző Tetris módnak köszönhetően. Élvezd a közkedvelt Marathon módot, vagy helyezd magad elé az asztalra az AR kártyákat, és figyeld hogyan kel életre a játék az új játékmódokban. Versenyezz a non - stop csatákban Computer Battle módban, vagy versenyezz az idővel Fever módban, vagy húzd, ameddig bírod Survival módban. Fűszerezd meg a játékot a party módokkal, amik új, izgalmas és igényes változatokat tartalmaznak, mint: a Fit - helyezd el a blokkokat a speciális kialakított alakzatokba, Bombliss Plus - használj bombákat az alulról érkező blokkok felrobbantására, Capture - startegikusan elrejtett csillagok a Mátrix mindék oldalán és a Jigsaw - oldd meg a képes fejtörőket, akár saját képek importálásának lehetőségével. Győződj meg róla, hogy Fever módban felfedezted az összes tételt, amik a SpotPass funkció által elérhetők!

A Tetris Nintendo 3DS - re egy sor mókás multiplayer lehetőséggel is büszkélkedhet, hogy szórakozást biztosítson a Te és a barátaid számára. Öt Local Multiplayer mód és 3 Download Play mód 8 játékosnak egyszerre. Sőt! A Download Play módok több játékos esetén is csak egyetlen kártyát követelnek. Ha mindez nem lenne elég, akkor a világ játékosaihoz is csatlakozhatsz az Interneten keresztül a World Battle és a Friend Battle módoknak köszönhetően.
 • Több, mint 20 Tetris játékmód
 • Elérhető játékmódok: Marathon, Computer Battle, Fever és Survival
 • Party módok: Stage Racer Plus, Shadow Wide, Jigsaw, Tower Climber, Capture, Fit, Bombliss, Sprint és Master Mode
 • Bővített valóság módok: AR Marathon és AR Tower Climber
 • Local multiplayer módok (2 - 8 játékos): VS Battle, VS Stage Racer, VS Shadow Wide, VS Capture és Co - op Tower Climber
 • Download Play módok (2 - 8 játékos): Marathon with Everyone, Fever with Everyone és VS Battle
 • Nintendo Wi - Fi Connection módok (2 - 6 játékos): 3 World Battle változat
 • Fedezd fel a SpotPass funkciónak köszönhetően a Fever módot
 • Tetris
  katalógusba hozzáadva: 2011.11.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Tetris

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok