The Book of Unwritten Tales 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Book of Unwritten Tales 2 - PC DVDThe Book of Unwritten Tales 2 - PS4The Book of Unwritten Tales 2 - NSW
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 313361
THQEN szinkron

The Book of Unwritten Tales 2 [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A legenda megjósolta. A jóslat ezt megjósolta. A választók úgy döntöttek, hogy ezt hiszik. Kaland-szaga most folyik. A folytatás jön. Csatlakozz Wilbur, Ive, Nate és Critter egy másik klasszikus point-and-click kaland az Aventasia õrült világából. Segíts nekik tölteni a sorsukat. A sors még nem írt. Hosszú idõ óta hõsök legyõzték a Mortrog Arthur Witches-t. Életük, valamint az Aventasia-ban élõ emberek életét még mindig zavaros. A két torony háborúja véget ért, de a sebek, amelyeket a földön hagytak, még mindig vérzik. Gnom Wilbur Weathervane úr új munkakörben tanult a spirituális és boszorkányság újra nyitott iskolájában. Mágikus mazettája saját akaratával rendelkezik, és a gyilkos telek a boszorkány-boszorkány ellen felülkerekedik a Seaston elsõ demokratikus választásán. A békés törékeny egyensúlyt fenyegetõ politikai cselszövés ellen Wilbur kétségbeesetten igényli régi barátait. De az Elven hercegnõ Ivo és a Nate kalandor egy rövid romantikus közönség után elmentek. Ivo a királyság elfjébe visszatért az aranyos ketrecbe, túlságosan odaadó anyja védelmére. Nate, hû társa, Critter, a dühös ellensége, Red Pirat bebörtönözte a repülõ szigetet. De a sors nem pihen. A sötétség a földre esett, vagy inkább a rózsaszínség. A mágikus erõ egy hatalmas vadállatot alakít át lágy plüss kölyökkutyákká és vontató kastélyokká a túlméretezett babaházakba. Minden világnak szüksége van a hõsökre. Bármilyen valószínûtlennek tûnnek. Új kalandok az íratlan mesék könyveirõl, az íratlan mesék könyveirõl: Critter krónikák és a holló: a mester tolvaj öröksége Fantasy történet több mint 20 óra játékidõvel. Ismert humor, óvatosan utalva a World of Warcraftra, a Prins ura, a sírjátékok, a Harry Potter, a Discworld, a Hobbit és mások. Több száz furcsa, de furcsán logikus rejtvény. Bizonyított többkarakteres játékmenet. Számos ismert és teljesen új kiszámíthatatlan karakter. A vetítési leképezési technológia ötvözi a 2D és 3D stílusok és technikák elõnyeit. Wilbur, Nate, Ivo és Critter négy játszható karaktere.

Értékelések The Book of Unwritten Tales 2

Nincs vélemény a termékről.