The Bureau: XCOM Declassified [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 327838
2K

The Bureau: XCOM Declassified [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

1962 - t írunk. Amerikai legjobb éveit éli, megvalósult a földi paradicsom, vagy…? John Fitzgerald Kennedy az Amerikai Egyesül Államok elnöke. Az amerikai népen a hidegháborútól való félelem hatalmasodik el. Amerikát azonban sokkal nagyobb veszély fenyegeti, mint a kommunizmus. A szuper titkos kormány egység, amit csak The Bureau - nak hívnak és amit pár kiválasztott alkot elkezdi kivizsgálni a titokzatos támadásokat, amiknek hátterében földön kívüli ellenség áll. William Carter ügynök bőrébe bújva ragadsz fegyvert és vezeted harcba az egységedet, pengeélen táncolva, 3. személy nézetben, hogy ebben a szuper titkos küldetésben megmentsd az emberiséget. A The Bureau küldetése világos, túlélni, alkalmazkodni, legyőzni az ellenséget és megóvni az embereket az igazságtól.

A The Bureau: XCOM Declassifiedban ne számíts Rambo stílusra - nem fogod egyedül legyőzni az ellenség háromnegyedét egyedül. Most egy csapat tagja vagy, amit vezetned kell. Azon kívül nincs semmi. Gyakran túlerővel kell majd szembenézned, mind az ellenség számával, mind a technológiákkal kapcsolatban. Egy hibás döntés fatáli kimenetelű is lehet.

  • Fejtsd meg a titkot az 1960 - as évek Amerikájában
  • Vezesd csatába a csapatodat William Carter ügynök bőrébe bújva
  • A megfelelő taktika megválasztása a kulcs a sikerhez
  • Nincs második esély. Ha rosszul döntesz, az végzetes következményekkel jár

  • Értékelések The Bureau: XCOM Declassified [PS3] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.