The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - PC DVDThe Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - XBOX 360
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36931
AtariEN szinkron

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena [PS3]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék magában foglalja az eredeti játék A krónikák a Riddick: Menekülés Butcher Bay a módosított Next-gen verzió. Javított remake címe A sötétség krónikája: Escape from Butcher Bay, mely egy hosszabb egyjátékos kampányt, új multiplayer mód, új grafikával és egy sor egyéb fejlesztések. Ismét képes lesz megtapasztalni Riddick szerepét, egy karizmatikus harcosnak, aki még a sötétben is láthatja, és saját képességeit saját hasznára használja. Felállva, félnie kell Revas kapitánytól és rabszolgasoros harci robotjaitól, valamint más vérszomjas ellenségektõl. Készüljön egy sokkal részletesebb játékkörnyezetre, kifinomult karakterekre, új textúrákra, új hangokra, valamint néhány módosításra az AI területen. Röviden, az alkotók javították mindazt, ami lehetséges. Kiterjesztése a Dock formájában epizódok ültetni közvetlenül mögötte Riddick menekülési ahol Riddick és Johns megüt a hajót Sötét Athena és találkozott a kapitány nevét Revas.

Értékelések The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Nincs vélemény a termékről.