The Club Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Club - PS3
Bruttó ár
4.590 Ft
Nettó ár: 3.614 Ft
 
Termék kódja: 31703
SEGAEN szinkron

The Club [XBOX 360]

  • A Bizarre Creations fejlesztőcsapatot elsősorban nem az akciójátékaik miatt ismerjük. A méltán népszerű Project Gotham Racing sorozat készítői ugyanis az autós játékok világában alkottak maradandót. Mégis elkészítettek egy ízig-vérig akciójátékot, amely több tekintetben visszanyúl az 1980-as, 1990-es évek játéktermi játékok gyökereihez, és mindezt újgenerációs köntösben tálalja. A The Club lényege, ahogy a címe is mutatja, egy különleges klub körül bonyolódik. Ezt a klubot befolyásos, arctalan és gazdag emberek irányítják, akiknek az embervadászat, és az életre-halálra szóló gladiátorszerű küzdelmek a hobbijai. Elfognak és meggyőznek jónéhány nehézfiút a világ minden tájáról, akiknek aztán küldetéseket kell teljesíteniük, és mindenáron életben kell maradniuk.

  • A The Club lényege, hogy az egyes küldetések teljesen lineárisak, ráadásul még időhatár is van. Minden egyes lelőtt ellenfél után extra időt kapsz. A cél nemcsak az, hogy ne járjon le az idő, hanem hogy minél gyorsabban, látványosabban ölj, ráadásul kombókat is ki lehet alakítani a gyilkolások gyors egymásutániságával. A The Club ennél fogva egy nagyon gyors, látványos, izgalmas akciójáték, amely a jó reflexekre, sebességre, ügyességre épít. Itt nincsenek logikai feladványok, nincs mély, morális történet - csak a kemény, puskaporos akció.

  • Többféle játékmód is helyett kapott a lemezen, ezek között nemcsak idő elleni menetek vannak, de van túlélő mód is, amelyben egy meghatározott területen kell minél tovább túlélni. A helyszínt nem hagyhatod el, az ellenfelek pedig megállás és szünet nélkül jönnek. Minél gyorsabban tudod lelőni őket, és minél tovább maradsz életben, annál magasabb lesz a végén a pontszámod. Ez a játék a régi játéktermi programok jó öreg pontszámvadászatát eleveníti fel.

  • Összesen nyolc karakter választható, mindegyik jelentősen különbözik a többitől. Valaki erősebb, de lassabb, mások épp ellenkezőleg, fürgék, ugyanakkor nem visznek magukkal nehézfegyvereket. Természetesen vannak jobban kiegyensúlyozott figurák is, így mindenki megtalálhatja a neki szimpatikus főhőst.

  • A játék további érdekessége, hogy egy gépen akár négyen is lehet játszani, osztott képernyőn, így nemcsak az idő és a pontszámok, de barátaid ellen is küzdhetsz ebben az intenzív tempójú akciójátékban.

  • Kapcsolódó termékek (1)


    Értékelések The Club

    Nincs vélemény a termékről.