The Crew (Wild Run Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 342429
Ubisoft

The Crew (Wild Run Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

342220
The Crew
The Crew egy forradalmi akciójáték, amely speciálisan a next gen konzolok és PC-k igényeihez lett kialakítva, hogy képes legyen a hardver adta lehetőségeket kihasználni. The Crew ezen túl masszív online multiplayer élményben is részesíti a játékost. A versenyek egy hatalmas nyitott világban zajlanak, ami által az alkotók újradefiniálták a műfajt.

A játékban a fő feladat beépülni és megelőzni az 510 bandát - ami Detroit illegális versenyei során alakult. A terved? Elismerést szerezni az underground közösségben, majd fokozatosan szabotálni a városi majd az országos versenyeket is. A kalandjaid során be fogod járni az Államok teljes területét Los Angelestől Miami Beachig, hogy megküzdhess a riválisaiddal.

  • Sosem leszel egyedül a pályán! Csatlakozz bármikor a versenyekhez, mindig lesz valaki akivel megmérkőzhetsz.
  • Az egész ország a versenypálya, bárhol, bármilyen körülmények között versenyezhetsz.
  • A játék állását más eszközökről is nyomon követheted (iOS, Android, böngészők), hogy mindig aktuális információval rendelkezz a vetélytársaid eredményeiről.
  • Fejlett, korlátlan tuning lehetőségek, amiknek köszönhetően nem lesz két egyforma kocsi a játékban.

The Crew: Wild Run
Alkosson csapatot, versenyezzen az MMO nyílt világában.
A Wild Run bővítménye a The Crew megjelenése óta több mint 50 missziót és módot tartalmaz, több mint 70 licenszelt gépjármű, több mint 200 tuning specifikáció, 30 órányi történet, több mint 210 misszió, visszatérő Summit bajnokság, amely havonta új eseményekkel érkezik, korlátlan freedriveval, a több mint 5 000 km2 nyitott világban való útja során.
  • Élje át ezt az izgalmat az új járművekkel, és töltse meg garázsát nagy teljesítményű autókkal, motorkerékpárokkal, agilis monster truckkal, drift autókkal, üvöltő dragsterekkel.
  • Élvezze ezt a nyílt világot, multiplayer játékot az egész világból.
  • Mutassa meg tehetségét, szerezzen jegyet a Summitra, több ezer sofőr és mechanikus találkozója, amely egész USA területén kerül megrendezésre.



Értékelések The Crew (Wild Run Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.