The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) - XBOX 360The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) - PS3
ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 26804

Bethesda 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) [PC DVD]

The Elder Scrolls 4: Oblivion alapjáték + Knights of the Nine és Shivering Isles egycsomagban!


The Elder Scrolls IV: Oblivion
Szállj szembe a sötétség erőivel. A széteső birodalomban kitárulnak Oblivion kapui és démonok rohanják le az országot. Meg kell találnod az eltűnt trónörököst és fel kell fedned a baljós tervet, mely pusztulással fenyegeti Tamrielt. Élj egy másik életet egy másik világban Olyan karaktert hozhatsz létre, amilyet szeretnél - lehetsz nemes harcos vagy sötét orgyilkos. Következő generációs grafika Fantaszikus látvány, élethű városok, kazamaták és realisztikus erdők. Belső nézetes közelharc és mágia A vadonatúj harc- és mágiarendszer új szintre emeli a belső nézetes szerepjátékot. Az E3 legjobb RPG-je

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Knights of the Nine
Az istenek elhagyták Tamrielt.
A Bukott Királyt szabadon engedték Oblivion elfeledett sötétségéből, hogy bosszút álljon az őt száműző Isteneken. Csak egy tiszta szívű bajnok győzheti le a földre szabadult Gonoszt. Neked kell vállalkoznod e feladatra; szerezd vissza a Divine Crusader kereszteslovag elveszett ereklyéit és vezes ismét dicsőségre a Kilenc Lovag rendjét. Új várbörtönök, új szereplők, felfedező utak és rejtélyek várnak rád.

 • alapíts új lovagrendet
 • harcolj új ellenségekkel
 • imerd meg a különleges kiegészítőket

  The Elder Scrolls 4: Oblivion - Shivering Isles
  A Shivering Isles igen meglepő módon a Shivering Islesre kalauzol el minket, amit ugyan le lehetne fordítani, de minek, a lényeg az, hogy újdonsült territóriumunkon az őrület az úr. Hogy melyik válfaja, az napszaktól és karaktertől függ, az azonban tény, hogy az őrület daedra hercege által vezetett kompánia igen nagy bajban van, és természetesen mi vagyunk kiszemelve arra, hogy megmentsük ezt a finoman szólva is nyakatekert világot az enyészettől. Az Elder Scrolls sorozat szellemiségének értelmében a Shivering Isles nem mint a menüből külön indítandó, az alapjátéktól elszeparált kiegészítő jelenik meg, hanem az Oblivion szerves részeként – még ha a két territórium nem is függ össze, bármikor átmehetünk egyikből a másikba. Az Oblivionben élénk tárt császári provincia konszolidált fantasy jellegével ellentétben a Shivering Isles egy valóban nem mindennapi területet tár elénk, egy olyat, amelyben valóban az őrület, a káosz az úr. Természetesen komplett elmegyógyintézet-szimulátorról nem beszélhetünk, azonban mind a világ, mind pedig annak lakói finoman szólva is eltérnek attól, amit átlagosnak, normálisnak szokás nevezni. Ez nagymértékben megdobja a hangulatot, amely amúgy sem szorul különösebb növelésre, köszönhetően a már az Oblivion esetében is kitűnőre vizsgázott játékmenetnek, illetve a remek fő történeti szálnak.

 • The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition) - PC
  Értékelve 5 az 5-ből 2 értékelés alapján
  The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2007.09.29.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Elder Scrolls 4: Oblivion (Game of the Year Edition)

  od Dióssi Norbert 5 az 5 csillagból! 18.08.2017
  Baromi jó játék, jó egy hónapot elvoltam vele. :) Legalább olyan jó mint a Morrowind.
   
  od Herman László 5 az 5 csillagból! 20.12.2010
  Ez egy nagyon jó játék, bár kicsit egyszerűbb viszont élettel teltebb mint a Morrowind. Hiába na, nem lehet minden tökéletes :D A kiegészítőkről nem tudok nyilatkozni,csak a Fighters Stronghold nevezetű kisebb kiegészítő van meg (egy időben ingyenesen le lehetett tölteni a játék honlapjáról, most nem tudom így van e). Most tervezem a GOTY változat vásárlását, így karácsony táján jó is lesz. Apropó, nem tudja valaki, hogyha most megrendelem mikorra érkezik meg? Ugye "megrendelhető" státuszú és nem tudom pontosan mikorra érkezne meg. Már csak ez az információ áll köztem és a vásárlás között :)
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok