The Elder Scrolls 5: Skyrim (Legendary Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Elder Scrolls 5: Skyrim (Legendary Edition) - XBOX 360The Elder Scrolls 5: Skyrim (Legendary Edition) - PS3
ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 228278

Bethesda 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: The Elder Scrolls 5: Skyrim (Legendary Edition) [PC DVD]

228278 The Elder Scrolls 5 Skyrim
Az Elder Scrolls sága következő része megérkezett. Skyrim feléleszti az egész virtuális világot, amely nyitott arra, hogy azt felkutassa oly módon, ahogy azt Ön szeretné.

A Tamriel birodalom válaszút elé érkezett. Skyrim királyát megölték. Új szövetségek jöttek létre, melyek igényt tartanak a trónra. A konfliktus közepén pedig eközben ébredezik az igazi gonosz. Rég eltűnt sárkányok visszatértek Tamriel birodalmába. Skyrim és maga a birodalom jövője egy hajszálon függ, és várja Dragonborn eljövetelét, akinek érkezését megjövendölték. A hőst, aki a hang erejével született, és aki képes szembeszállni a sárkányokkal.
 • Skyrim a játékok nyitott világában egy fantázia eposzt jelenít meg, mely magát a játékot és a virtuális világ technológiáját új magaslatokba emeli.
 • Játszon az Ön által kiválasztott karakterrel, amilyett csak el tud képzelni, és tegye azt, amit csak szeretne. A választások legendás szabadsága, az elbeszélés és a kaland a The Elder Scrolls sorozatban úgy valósítható meg, ahogy eddig még sosem.
 • Az új engine az egész virtuális világot eleveníti meg, az égbolton úszó felhőkkel, hegyvidékeivel, zajos városaival, üde rétjeivel és az ókori dungeonjaival.
 • Válasszon több száz fegyver, varázslat és képesség közül. A karakterek új rendszere lehetővé teszi Ön számára a játékot oly módon játszani, ahogy azt szeretné, valamint cselekedeteivel irányíthatja azt.
 • Harcoljon sárkányokkat. Dragonborhoz hasonlóan ismerje meg titkaikat, használja fel őket saját érdekeiben.
The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard

Harkon a vámpírok ura újra hatalomra kerül. Ősei segítségével valami igazán elképzelhetetlen dologra készül - meg akarja semmisteni a napot. Csatlakozik az ősi Hajnal őrzőihez, és megállítod őt? Vagy te magad válsz Vámpír Úrrá? Merüljön el az új kalandok sorozatában, melyek számos új helyszíneket és feladatokat hoznak magukkal, a döntés pedig az Ön kezében van.
 • Bővítse a Hajnal őrzőinek sorát, fegyverkezzen fel új fegyverekkel, késztsen saját nyilakat sárkánycsontból. Használjon új fegyvereket, varázslatokat, tépje szét ellensége lelkét, így azok az Ön szolgáivá válnak.
 • Csatlakozzon a förtelmek éjszakájához és válljon a vámpírok urává.
 • Válasszon ki egyet a két terjedelmes erődből, melyet elfoglalhat és fokozatosan fejleszthet (Valkihar vára, vagy a Hajnal őrzőinek erődítménye). Fedezze fel az elveszett völgyeket, látogassa meg Oblivion völgy új szféráját.
 • Látogassa meg Ratwayt Riftenben és keresse fel azt a személyt (nő), aki képes megváltoztatni kinézetét (nemcsak hajviseletét, hanem arcát is).
 • Skyrime-ben lóhátról is harcolhat - közelharc is lehetséges.
The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborn
Morrowindből nagy út vár Önre Solstheim szigetére. Ismerjen meg új városokat, dungeonokat és teljesítsen új feladatokat vándorlásai során. Válljon a leghatalmasabbá kiáltások és varázslatok által, melyek megfosztják ellenségeit harcolni való akaratuktól és sárkányokat szelídítenek. Az Ön sorsa és Solstheim sorsa egy hajszálon lóg, mivel a leghalálosabb ellenséggel kell szembeszállnia, az első Dragonbornnal.
 • Fedezze fel a sötét erőket az új Daedric világban folytatott utazásaidsorán. Gyűjtsön tiltott tudást tartalmazó könyveket. Válasszon új ösvényeket a képességeinek és adottságainak.
 • Öltse magádra a Bonemold és Chitin páncélokat és viseljen Stalhrim fegyvereket! Harcoljon olyan félelmetes ellenségekkel, mint Ash Spawn, Ricklings és mások.
The Elder Scrolls 5 Skyrim: Hearthfire
A The Elder Scrolls 5 Skyrim: Hearfire datadiskkel telket vásárolhat, felépítheti az alapoktól saját házát, egy egyszerű egyszobás lakástól egészen egy fegyverrakárral rendelkező tágas székhelyig, alkimista toronnyal, istállóval, kerttel és egyébbel. Használjon új eszközöket, mint a rajztábla és az ácsasztal. Barkácsoljon bútort tetszőlegesen választott alapanyagokból.
 • Válasszon telket Hjaalmarch városában, Falkreath megyében. Az ambíciózus telektulajdonosoknak lehetőségük van több telek megvételére és máris kezdhetik építeni birodalmukat.
 • Óvja birodalmát az ellenségektől. Amennyiben segítségre van szüksége, béreljen fel személyi bárdost, vagy lovast.
Legendary Edition tartalma:
Bővitett funkciók, mint a kamera, lovas harcok, Legendary fokozat a hardcore játékosok számára és Legendary képességek, melyek lehetővé tesznek minden képesség elsajátítását, ezzel növelve karaktere szintjét a végtelenségig.

The Elder Scrolls 5: Skyrim (Legendary Edition)
katalógusba hozzáadva: 2014.02.07.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Elder Scrolls 5: Skyrim (Legendary Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok