The Elder Scrolls 5: Skyrim Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Elder Scrolls 5: Skyrim - PC DVDThe Elder Scrolls 5: Skyrim - PC DVDThe Elder Scrolls 5: Skyrim - PS3The Elder Scrolls 5: Skyrim - XBOX 360
Bruttó ár
20.490 Ft
Nettó ár: 16.134 Ft
 
Termék kódja: 363175
BethesdaEN szinkron
Szeretél megtakarítani 6.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 13.890 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

The Elder Scrolls 5: Skyrim [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az Elder Scrolls saga következõ fejezete jön. Skyrim forradalmasítja a fantázia epikus a nyitott világban, és újrateremt egy komplex virtuális világot, amely nyitott a felülvizsgálatra, ahogy csak akarja. Risa Tamriel áll a keresztezõdésen. Skyri királyt meggyilkolták. Vannak szövetségek és követelések a trónra. E konfliktus közepette a sokkal veszélyesebb, õsi gonosz ébred. A régóta elveszett Sárkányok visszatértek Tamrielbe. A Skyrim jövõje, maga a birodalom is felfüggeszti haját, és várja a Dragonborn megérkezését, melynek érkezését megjósolta, a hatalom, akivel a hanghatalom született, és az egyetlen, aki képes sárkányra állni. A Skyrim fantasy epikusokat hoz a játék nyitott világába, a játékot és a virtuális világtechnológiát új magasságokká változtatja. Játssz bármilyen típusú karakterrel, amit csak el tud képzelni és teheted, amit akarsz. Legendás választási szabadság, narratíva és kaland Az Elder Scrolls-ot úgy hajtják végre, mint korábban soha. Az új Skyrime játékmotor egy komplex virtuális világot animál, az égen lebegõ felhõk, hegyek gördülése, forgalmas városok, friss mezõk és ókori dungeonok. Válasszon a fegyverek, varázslatok és képességek százai közül. Az új karakterrendszer lehetõvé teszi, hogy a kívánt módon játsszon és határozza meg a mûveleteit. Harcolj az ókori sárkányokkal, mint korábban soha. Mint Dragonborn, tanuljátok meg titkaikat, és használhassák erejüket az elõnyükre.

Értékelések The Elder Scrolls 5: Skyrim

Nincs vélemény a termékről.