The Elder Scrolls III: Morrowind (Exclusive)

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3446

Bethesda 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Elder Scrolls III: Morrowind (Exclusive) [PC CD]

TÖRTÉNET A The Elder Scrolls nagy sikerű RPG sorozat az Arena (1994), a Daggerfall (1996) és ezek kiegészítői után a harmadik részéhez érkezett, ami nem más, mint a The Elder Scrolls III: Morrowind. Természetesen a Morrowind az elődök méltó folytatása, hatalmas világba csöppenünk, amit a történet szálát követve, vagy akár saját magunk is felfedezhetünk. Nemes vitézként vehetünk részt a hősies küzdelmekben, vagy akár ármányos tolvaj is lehetsz, aki klánjának vezéri posztjára tör. Lehetsz rosszindulatú varázsló, aki pusztító varázslatokon töri a fejét, vagy jóságos gyógyító, aki a járvány gyógyszerét kutatja. Minden cselekedeted formálja, alakítja karaktered, és ezáltal fejlődnek képességeid is. Éld saját életed ebben a csodálatos világban! JELLEMZŐK

 • Teljesen nyitott, élettel teli működő világ
 • Az Elder Scrolls Construction Set lehetőséget ad új tárgyak, karakterek, labirintusok, és területek letöltésére és a játékba építésére, még újabb és változatosabb kalandok érdekében.
 • Pompás látvány, valós napszak és időjárás változással. Csodálatos effektusok varázsláskor, elképesztően részletesen kidolgozott szörnyek, karakterek, táj.
 • A testreszabható felület lehetőséget ad információs ablakok eltűntetésére, átméretezésére, és egyszerű drag-and-drop műveletvégzésre.
 • Az egész világ körülötted forog! Minden más karakter annak megfelelően változik, milyen is a Te karaktered. Így lehetőséged van a világ felfedezésére akár gonosz, akár jó szerepben is, és az eredmény lenyűgözően élethű lesz.
 • A kiegyensúlyozott játékmenet biztosítja, hogy a tolvaj, mágus, és harcos karakterosztályok azonos mértékű előnyökben részesülnek, és egyikük sem juthat tisztességtelen előnyökhöz bármelyikkel szemben.
 • Több száz felfedezésre váró helyszín a vadonban, beleértve barlangokat, romokat, labirintusokat, és sok más érdekességet...
 • Az egyedülálló varázslási rendszer lehetővé teszi, hogy bármeny korábban megtanult varázslatot összekombinálj, finomítsd, tökéletesítsd az erejüket, hatótávukat, hatásukat. Így szinte végtelen számú varázslat állítható össze. Ilyen még nem volt a világon...
 • The Elder Scrolls III: Morrowind (Exclusive)
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Elder Scrolls III: Morrowind (Exclusive)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok