The Elder Scrolls III: Morrowind (Exclusive) PC CD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 3446
BethesdaEN szinkron

The Elder Scrolls III: Morrowind (Exclusive) [PC CD]

TÖRTÉNET A The Elder Scrolls nagy sikerû RPG sorozat az Arena (1994), a Daggerfall (1996) és ezek kiegészítõi után a harmadik részéhez érkezett, ami nem más, mint a The Elder Scrolls III: Morrowind. Természetesen a Morrowind az elõdök méltó folytatása, hatalmas világba csöppenünk, amit a történet szálát követve, vagy akár saját magunk is felfedezhetünk. Nemes vitézként vehetünk részt a hõsies küzdelmekben, vagy akár ármányos tolvaj is lehetsz, aki klánjának vezéri posztjára tör. Lehetsz rosszindulatú varázsló, aki pusztító varázslatokon töri a fejét, vagy jóságos gyógyító, aki a járvány gyógyszerét kutatja. Minden cselekedeted formálja, alakítja karaktered, és ezáltal fejlõdnek képességeid is. Éld saját életed ebben a csodálatos világban! JELLEMZÕK

  • Teljesen nyitott, élettel teli mûködõ világ
  • Az Elder Scrolls Construction Set lehetõséget ad új tárgyak, karakterek, labirintusok, és területek letöltésére és a játékba építésére, még újabb és változatosabb kalandok érdekében.
  • Pompás látvány, valós napszak és idõjárás változással. Csodálatos effektusok varázsláskor, elképesztõen részletesen kidolgozott szörnyek, karakterek, táj.
  • A testreszabható felület lehetõséget ad információs ablakok eltûntetésére, átméretezésére, és egyszerû drag-and-drop mûveletvégzésre.
  • Az egész világ körülötted forog! Minden más karakter annak megfelelõen változik, milyen is a Te karaktered. Így lehetõséged van a világ felfedezésére akár gonosz, akár jó szerepben is, és az eredmény lenyûgözõen élethû lesz.
  • A kiegyensúlyozott játékmenet biztosítja, hogy a tolvaj, mágus, és harcos karakterosztályok azonos mértékû elõnyökben részesülnek, és egyikük sem juthat tisztességtelen elõnyökhöz bármelyikkel szemben.
  • Több száz felfedezésre váró helyszín a vadonban, beleértve barlangokat, romokat, labirintusokat, és sok más érdekességet...
  • Az egyedülálló varázslási rendszer lehetõvé teszi, hogy bármeny korábban megtanult varázslatot összekombinálj, finomítsd, tökéletesítsd az erejüket, hatótávukat, hatásukat. Így szinte végtelen számú varázslat állítható össze. Ilyen még nem volt a világon...
  • Értékelések The Elder Scrolls III: Morrowind (Exclusive)

    Nincs vélemény a termékről.