The Godfather

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Godfather - XBOX 360
ÚJ TERMÉK
3.700 Ft
1.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Várólistára tesz
Termék kódja: 2296

Electronic18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: The Godfather [PC DVD]


A The Godfather kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data - cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Történet a családról, a tiszteletről és a lojalitásról. Mario Puza filmje, a Keresztapa alapján készült videojáték, amiben jelentéktelen tolvajként kerülsz be a Corleone családba. Innentől már csak rajtad múlik, hogy a feladataid teljesítésével és a lojalitásoddal tiszteletet szerezz magadnak és javítsd a családba betöltött pozíciódon, hogy végül Te magad légy a Keresztapa, akinek a lábai előtt hever New York.

  A játékban szabad kezet kapsz a feladataid elvégzésére, a családi problémák megoldására. Lépj a maffia világába, ahol a helyezkedés és a tárgyalóképesség jelenti az utat a csúcsra.

  A Paramount Pictures forgatásán neves színészek vettek részt, akik részt vettek a játék megszületésében is. A játék karakterei magkapták a kinézetüket és a hangjukat. Találkozhatsz Marlon Brandoval Don Vito Corleoneként, James Caannal Sonny Corleoneként és Robert Duvallal Tom Hagenként.
 • A Keresztapa világa - érezd saját bőrödön az erőszak évtizedét és a számlák 1945 - 55 - ös New York - i rendezésének módját
 • Klasszikus filmjelenetek - non lineáris akciók filmbéli küldetések
 • Legyél a történések szereplője
 • Tisztelet és következmények - lojalitásra és a többiek megfélemlítésére van szükség, hogy a Tiéd lehessen a tisztelet. Minden döntésednek következménye lesz
 • A világ - kommunikálhatsz a fiktív világgal. Attól függően fog hozzád viszonyulni a környezeted, hogyan viszonyulsz Te ahhoz
 • Harcolj a New York feletti uralom megszerzéséért - a játékban öt család verseng egymással a befolyás gyakorlásáért: Corleone, Tattaglia, Cuneo, Barzini és Stracci
 • A játék forgatókönyvét a Godfather Returns írója, Mark Winegardner szerkesztette

 • The Godfather - PC
  Értékelve 5 az 5-ből 5 értékelés alapján
  The Godfather
  katalógusba hozzáadva: 2006.03.29.

  Vélemények: The Godfather

  Nincs vélemény a termékről.