The Godfather: The Don's Edition

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4403

Electronic 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: The Godfather: The Don's Edition [PS3]

 • Hosszú évek kispályás bűnözői pályafutása után végre befogadtak Amerika leghatalmasabb bűnszövetkezetébe, a Corleone családba. Rajtad a sor, hogy végrehajtsd a parancsokat, tiszteletet szerezz magadnak, feljebb kerülj a ranglétrán, és megszerezd magadnak New York városát. Játszd ki jól a lapjaidat, és te lehetsz a következő - és leghatalmasabb - Don.

 • Egy történet a családról, a tiszteletről és hűségről. Mario Puzo Keresztapa - The Godfather - könyve, valamint a Paramount Pictures azonos című filmje szolgál a játék inspirációjaként. A Corleone családhoz csatlakozva, mind nagyobb tiszteletre teszel szert a hűség és megfélemlítés eszközeivel, és egyre meghatározóbb szerephez jutsz 1945-1955 élő-lélegző New York-jában. A Keresztapa videojátékkal egyből az akció közepébe csöppensz - a történelem egyik legmeghatározóbb mozgóképes mesterművében. A megfelelő utat választva, egyszerű kívülállóból lassan felküzdheted magad az irigyelt és félt Donná.

 • A Keresztapában cselekményeid határozzák meg a játékmenet alakulását, a család problémáinak megoldására a brutális erőszaktól a dörzsölt diplomáciáig számtalan lehetőség közül választhatsz. Rajtaütésektől és bankrablásoktól kezdve, autós merényleteken át a pénz behajtásig, egyre jobban elmerülsz a Keresztapa világában - ahol a megfélemlítés illetve az alkudozás vezet a csúcsra.

 • A Keresztapa Hollywood egyik legparádésabb szereposztásával büszkélkedhetett - közülük sokan a játék fejlesztésében is részt vesznek. A film meghatározó karakterei a játékban is szerepelnek, így a kései Marlon Brando Don Vito Corleone, James Caan Sonny Corleone, Robert Duvall pedig Tom Hagen hangját szolgáltatva járul hozzá a Keresztapa-videojáték drámai és filmszerű hangulatához.

 • The Godfather: The Don's Edition
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Godfather: The Don's Edition

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok