The Godfather: The Don's Edition PS3

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 4403
ElectronicEN szinkron

The Godfather: The Don's Edition [PS3]

  • Hosszú évek kispályás bûnözõi pályafutása után végre befogadtak Amerika leghatalmasabb bûnszövetkezetébe, a Corleone családba. Rajtad a sor, hogy végrehajtsd a parancsokat, tiszteletet szerezz magadnak, feljebb kerülj a ranglétrán, és megszerezd magadnak New York városát. Játszd ki jól a lapjaidat, és te lehetsz a következõ - és leghatalmasabb - Don.

  • Egy történet a családról, a tiszteletrõl és hûségrõl. Mario Puzo Keresztapa - The Godfather - könyve, valamint a Paramount Pictures azonos címû filmje szolgál a játék inspirációjaként. A Corleone családhoz csatlakozva, mind nagyobb tiszteletre teszel szert a hûség és megfélemlítés eszközeivel, és egyre meghatározóbb szerephez jutsz 1945-1955 élõ-lélegzõ New York-jában. A Keresztapa videojátékkal egybõl az akció közepébe csöppensz - a történelem egyik legmeghatározóbb mozgóképes mestermûvében. A megfelelõ utat választva, egyszerû kívülállóból lassan felküzdheted magad az irigyelt és félt Donná.

  • A Keresztapában cselekményeid határozzák meg a játékmenet alakulását, a család problémáinak megoldására a brutális erõszaktól a dörzsölt diplomáciáig számtalan lehetõség közül választhatsz. Rajtaütésektõl és bankrablásoktól kezdve, autós merényleteken át a pénz behajtásig, egyre jobban elmerülsz a Keresztapa világában - ahol a megfélemlítés illetve az alkudozás vezet a csúcsra.

  • A Keresztapa Hollywood egyik legparádésabb szereposztásával büszkélkedhetett - közülük sokan a játék fejlesztésében is részt vesznek. A film meghatározó karakterei a játékban is szerepelnek, így a kései Marlon Brando Don Vito Corleone, James Caan Sonny Corleone, Robert Duvall pedig Tom Hagen hangját szolgáltatva járul hozzá a Keresztapa-videojáték drámai és filmszerû hangulatához.

  • Értékelések The Godfather: The Don's Edition

    Nincs vélemény a termékről.