The Guild: Complete Collection

ÚJ TERMÉK
4.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 204748

JoWooD 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Guild: Complete Collection [PC DVD]


A csomag tartalmazza az Europa 1400: The Guild, az Europa 1400: The Guild Expansion Pack, a The Guild 2, a The Guild 2: Pirates of the European Seas, a The Guild 2: Renaissance és a The Guild 2: Venice játékokat.

Építs és üzemeltess egy fejlődő dinasztiát, nézz szembe a középkor kihívásaival! Építs karriert mesteremberként, oktatóként, tanoncként vagy akár gazemberként. Működtesd a vállalkozásod, kereskedj áruval, házakkal és döntsd meg a konkurenseid hatalmát. Válj társas lénnyé, házasodj meg, válj polgármesterré vagy vezesd a tolvajok bandáját. Gazdagodj és harcolj, szerezz magadnak hírnevet és hatalmat, erősítsd a dinasztiád. Élvezd minden idők egyik leginnovatívabb játékát!


 • A nagyszabású The Guild sorozat minden részét és kiegészítését tartalmazza
 • Kiegyensúlyozott keveréke a role - playingnek, a kereskedelmi szimulátoroknak és a mindennapi élet szimulátoroknak, magával ragadó atmoszférával és mélységgel
 • Valódi hivatalok és nemesi címek, a hozzájuk tartozó privilégiumokkal biztosítják a gyors társadalmi fejlődést
 • Innovatív taktikai és szociális tárgyalási lehetőségek, intrikák, politika és remek móka - pláne multiplayer módban
 • Bevezető videók, segédanyagok, tutorialok a kampányokban
  Europa 1400: The Guild

  Építsd egy sikeres családi dinasztiát a XV. század elején. 12 foglalkozás közül választhatsz, mint pl. a tolvaj, püspök, kém vagy akár polgármester. A pályafutásodat öt európai nagyvárosban kezdheted, mindegyik ötszáz teljesen interaktív szereplővel, amik az új egzisztenciádnak új perspektívát adnak.


  Europa 1400: The Guild Expansion Pack

  A XIV. és XV. század a felfedezések és a szabad gondolkodás aranykora volt, aminek azonban megvolt az árnyoldala is. A világ kevésbé fényes oldalán általában elismert foglalkozást gyakorló - például szabó - szakemberek bujkáltak, akik inkább a sötét művészeteket gyakorolták. Ebben a kegyetlen korban sokan lelték a halálukat, de ennek ellenére a holtak nyugalma már nem volt olyan természetes. Éjjelenként furcsa fények jelentek meg a temetőkben, és hasonlóan fura hangokat is sodort arról a környékről a szél. Ám a legjobb mesélők sem tudták megfelelő bizonyossággal tanúskodni a titkos praktikákról… talán mert féltek? Győződj meg róla saját magad!


  The Guild 2

  Az RPG és a középkori élet szimulátor kombinációja folytatódik, ezúttal 3D - ben. Csak úgy mint az első részben - Europa 1400: The Guild - itt is egy saját magad által létrehozott szereplő bőrébe bújsz. A feladatod pedig minél nagyobb sikereket elérni a középkori Európában. A játék hűen ábrázolja Európát, és lehetőséget ad a saját karaktered és az egész dinasztiája számára meghatározni a jövőt a tetteid és a döntéseid által. Az első részhez hasonlóan most is ki kell választanod az életutad. A fő célod minél magasabb társadalmi szintet elérni magadnak és a családodnak. Lehetsz politikus, sikeres mesterember, vállalkozó. Befolyásolhatod mások életét és részt vehetsz Európa történelmének alakításában.


  The Guild 2: Pirates of the European Seas

  A datadisc lehetőséget ad tengerészeti üzletek és tengeri csaták lebonyolítására, minek következtében új foglalkozásokkal, épületekkel és természetesen hajókkal is bővül a játék. A datadisc alapját egy új, mintegy 10 órányi játékidőt nyújtó kampány alkotja, teljesen új térképeken.


  The Guild 2: Renaissance

  Önállóan is futtatható datadisc a középkori stratégiához, amely hatalmas mértékben bővíti a már így is gazdag játékvilágot. Kilenc új karrier (foglalkozás) ad hihetetlen szabadságot a dinasztia építésében.

  Többek között lehetsz zsoldos, kereskedő, kőfaragó, komikus, bankár, molnár vagy akár ültetvényes is. A játékban új címek is megszerezhetők, de a címek megszerzéséhez a királynak kell jó szolgálatot teljesítened.


 • A The Guild világát új forgatókönyvek teszik még tarkábbá
 • Kilenc új választható foglalkozás
 • Négyszer nagyobb térképek, mint a The Guild 2 - ben
 • Az egész világot háború fenyegeti, ezért a taktikádat mindig az adott körülményekhez kell igazítanod
  The Guild 2: Venice

  Egy álom válhat valóra. Ha jól csinálod, egy egyszerű mesterből a dózse követévé válhatsz. Alapíts szorosan együttműködő szövetségeket, nagyhatalmú dinasztiákkal, áraszd el a városi piacok kiváló minőségű áruval és hódítsd meg a velencei lakosok szívét nagylelkű gesztusokkal! Gondoskodj róla, hogy az ellenségeid ne állhassanak az utadba, bérelj zsoldosokat, hogy érvényesíthesd az akaratod. Velencében és a konkurens Terstében is szükséged lesz minden tudásodra, hogy életben maradhass…


 • The Guild: Complete Collection
  katalógusba hozzáadva: 2012.03.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Guild: Complete Collection

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok