The Gunstringer

ÚJ TERMÉK
9599 Ft
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 201172

Microsoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió  A játék Xbox 360 Kinect nélkül NEM fut!

LEÍRÁS: The Gunstringer [XBOX 360]


A játék XBOX 360 Kinect Senzor nélkül NEM fut! A játék támogatja az Xbox 360 Kinect mozgásérzékelős vezérlést.
Gunstringer egy Kinect lövöldözős játék. A játékban bábosként van jelen, aki egy felfegyverzett csontvázcowboy maronettfigurát tart a kezében. A pódiumra lépéskor Gunstrigert kell kezelnie western stílusban. Vezesse Gunstringert, aki egy bandán akar bosszút állni, aki elárulta őt és a halálközeli állapotban cserbe hagyta őt.

Gunstringer a történetet és a játszhatóságot friss játék mechanizmusával köti össze. A bábvezérlés 2D és a 3D játékstílus és az újítások, mint a  barátai elleni versenyzés, drop-in / drop-out helyi kooperatív játszás támogatása eddig nem látott játékélményt hoznak.

Gunstringer egy fantasztikus cowboy figura, amelyet most vezethet. A Kinect lehetővé teszi Gunstringer teljes irányítását kalandjai során, mintha csak egy bábos lenne, mégha szobája foteljében is ül. Akár csatlakozik Önhöz egy barátja a lövöldözések során, vagy megfigyeli és versenyez barátai előrelépésével az Xbox LIVE ranglétrán. Bónuszokkal, feloldható tárgyakkal, készségekkel, jutalmakkal és további okok, amiért ismét érdemes játszani.
  • Négy fejezet, 2 - 2 szakasszal, plus intro és finálé
  • Sima áttérés 3D < --> 2D
  • Különféle tárgyak és ellenségek
  • A szintek és a háttér szakaszonkénti választási lehetősége
The Gunstringer
katalógusba hozzáadva: 2011.09.16.

Vélemények: The Gunstringer

Nincs vélemény a termékről.