The Incredible Hulk

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Incredible Hulk - WiiThe Incredible Hulk - PS3The Incredible Hulk - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 19615

SEGA 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Incredible Hulk [XBOX 360]

 • A hihetetlen Hulk története szomorú és tragikus. Bruce Banner egy ígéretes tudós volt egészen addig, amíg egy kísérlet során végzetes mennyiségű gamma sugárzást nem kapott. A sugárzásba bárki belehalt volna, ő azonban nem. Túlélte a dózist, de cserébe szörnyű változást kapott. Ha felzaklatják, előbújik belőle rejtett énje, átváltozik a hatalmas, zöld Hulkká, és tör-zúz, amit csak maga körül lát. A helyzetét csak rontja, hogy az amerikai hadsereg ki akarja használni ezt az erőt, fegyverként akarja felhasználni. Bruce-nak menekülnie kell minden és mindenki elől, különben ez az egész tragikus véget ér...

 • A The Incredible Hulk videojáték egy nyílt játékmenetű akciójáték. Lehetőség van nemcsak Bruce Banner és a Hulk, de az Xbox 360 változatban egyedülálló módon a Vörös Hulk irányítására is, valamint bizonyos részeken Joe Fixit kezelése is átvehető. Ezeken kívül még hét rejtett karakter is megnyitható. A nagyváros, amely a játékban szerepel, szabadon bejárható és rombolható, természetesen ebben az esetben a katonaság azonnal megpróbálja lelőni a főhőst, minden eszközzel. A város különböző részein vehetők fel a küldetések, amelyek számtalan változatos helyszínre vezetik el zöld hősünket. A történet a 2008-as Hulk filmet követi, az alapján készült a játék, de Hulk gazdag képregényes múltjából is feltűnik megannyi ellenség és főellenség is.

 • A városban minden rombolható: Összeomló épületek darabjai, egy melletted elhaladó autó, busz, vagy bármilyen jármű, egyéb tereptárgyak, például lámpaoszlopok, stb. De ha nem akarsz fegyverként használni semmit, az sem baj. Puszta kézzel is szétverhető minden. Ahogy Hulk aggressziója emelkedik, úgy lesz képes egyre erősebb mozdulatokra, így a pusztítás is egyre nagyobb lesz.

 • Természetesen nemcsak mászkálni és pusztítani kell, hanem meg kell küzdeni a legádázabb ellenségekkel is. A könyörtelen Bi-Szörny és az Abomination ellen is harcolni kell. De a történeten kívül várja még a játékosokat sok mellékküldetés és minijáték is.

 • The Incredible Hulk
  katalógusba hozzáadva: 2007.07.27.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Incredible Hulk

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok