The Legend of Spyro: A New Beginning

ÚJ TERMÉK
5.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 35954

Sierra 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Legend of Spyro: A New Beginning [XBOX]


A The Legend of Spyro: A New Beginning kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Egy vérbeli akció – árkád a rózsaszín sárkánnyal a főszerepben. Az új kalandban Spyro ki szeretné deríteni, hogy honnan származik, ki is ő valójában és, hogy mi a sorsa.
  A történet inkább akciójáték, mint árkád, mert ezúttal többet kell majd harcolni, mint ugrálni. Spyrora sok veszély és ellenség leselkedik, különféle harcstílusokkal, amikhez alkalmazkodni kell, és meg kell találni a megfelelő ellentámadást is.
  Elsősorban a mancsait kell használni a szemtől szembeni harcokban, amikben különféle kombók állnak rendelkezésre. Másik módja a harcnak a sárkánylehelet kihasználása, ami ezúttal nem csak tüzet jelent. Spyro arzenáljában szerepelnek még elementáris elemek is (tűz, elektromosság, jég, föld), amik ereje a játék folyamán folyamatosan nő, az ellenfelek erejével arányosan. Az utolsó, a harmadik harcmód az ún. Fury támadás, ami a távoli ellenfelek hatástalanítására használható.

 • The Legend of Spyro: A New Beginning
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Legend of Spyro: A New Beginning

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok