The Legend of Zelda: Skyward Sword (Special Edition CD)

ÚJ TERMÉK
10.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202209

Nintendo 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Legend of Zelda: Skyward Sword (Special Edition CD) [Wii]


Az egyik legkedveltebb játék sorozat új magasságokba lép. A The Legends of Zelda: Skyward Sword új történettel és nem várt fordulattal érkezik. A mozgás érzékeny Wii Motion Plus irányításnak köszönhetően a mozdulataid tökéletes szinkronba kerülnek Link mozdulataival, ezáltal téve a címet a sorozatot a legintuitívabban irányíthatóvá részévé. A Wii Motion Plus pontossága a The Legends of Zelda: Skyward Swordban minden egyes találkozást az ész és az izmok kihívásává változtatja.

A Wii Motion Plus technológia minden egyes ütés szögét pontosan visszaadja, ami által olyan érzésed lesz, mintha Link kardja a Te kezedben lenne. Az ellenséges támadások analízise, a védekezés és az ellentámadások intuitív rendszere teszi a játék harcrendszerét eddig semmihez sem hasonlíthatóvá.

Fedezd fel a masszív, több rétegű világot, ami tökéletesen ötvözi a felfedezés izgalmát, az égi és a föld alatti kalandokat, valamint el is mossa a határokat a való világ és a Zelda dungeonok között. Link felhővel a hátán vitorlázik az égen, majd a felhők alá szállva belemerül a földi kalandokba.

Készülj fel a bonyolult fejtörők megoldására, amilyenekkel csak a The Legends of Zelda sorozatban találkozhatsz. Az erdők, a tűzhányók és a sivatagok felfedezése megköveteli, hogy saját erőből oldd meg az eléd táruló feladatokat. Amint rátalálsz a dungeonhoz vezető útra, azonnal összeütközésbe fogsz kerülni annak ördögi őrzőivel.

A The Legends of Zelda: Skyward Sword újradefiniálja a tradicionális Zelda játékok fogalmát, új arzenált bocsát a rendelkezésedre, javításokkal és jutalmakkal bővíti a játékélményt. Link az utazása során hatalmas készletet halmoz fel a különleges tárgyakból, amiket a felszerelése és a fegyverei javítására használhat majd fel.
 • Irányítsd eddig soha nem látott módon Link kardját a Wii Motion Plus technológiának köszönhetően
 • Fedezd fel a masszív, több rétegű világot, ami tökéletesen ötvözi a felhők feletti és a földi kalandokat
 • A The Legends of Zelda: Skyward Sword újradefiniálja a tradicionális Zelda játékok fogalmát
  A Special Edition CD tartalma:
 • Szimfonikus Zelda CD
 • The Legend of Zelda: Skyward Sword (Special Edition CD)
  katalógusba hozzáadva: 2011.11.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Legend of Zelda: Skyward Sword (Special Edition CD)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok