The Medium Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Medium - PC DVDThe Medium - PS5
Bruttó ár
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 432202
KochEN szinkron

The Medium [Xbox Series X|S]

Fedezzen fel egy sötét rejtélyt, amelyet csak egy médium képes megoldani. Fedezze fel egyszerre a való világot és a szellemek világát. Használja a jósló képességeit mindkét világ rejtvényeinek megoldásához, rendkívül zavaró titkok felfedezéséhez és élje túl a találkozást a The Maw -val - egy kimondhatatlan tragédiában született szörnyeteggel. A Médium egy pszichológiai horrorjáték, melyet Arkadiusz Reikowski és Akira Yamaoka közösen alkotta meg.

medium_1


Legyen médium

Használja az egyedülálló képességeit. Utazzon a valóságok között, vagy fedezze fel mindkettőt egyszerre. A testen kívüli tapasztalatok segítségével vizsgáljon olyan helyeken, ahová önmaga nem juthat el a való világból. Hozzon létre energiapajzsokat, és küldjön erőteljes lelki megrázkódtatásokat, hogy túlélje a szellemvilágot és annak földönkívüli csapdáit.

Lásd meg, hogy mi van elrejtve

Merüljön el egy játékban, ahol semmi sem az, aminek látszik, és ahol mindennek van egy másik oldala. Mint egy médium látja, hallja és tapasztalja meg, amint mások nem.

Játssz egyszerre két világban

Hivatalosan szabadalmaztatott játék, amely egyszerre két megjelenített világban játszódik. Fedezze fel egyszerre a fizikai világot és a szellemek világát, és használja fel az egymással való interakciójukat a két valóság rejtvényeinek megoldására, és a múltbeli események emlékeinek felébresztésére.

Lépjen be a Beksinsky által inspirált sötét valóságba

A Médium spirituális világa saját valóságunk sötét tükörképe - egy komor és zavaró hely, ahol büntetlen tetteink, gonosz vágyaink és utálatos titkaink megjelennek, és saját formájukat felöltik. Ezt a világot a lengyel szürrealista Zdzislaw Beksinsky képei alapján találták ki és tervezték meg, aki jellegzetes és kifejezetten baljós stílusával nemzetközi elismerést szerzett.

A zene szerzői: Tamaoka és Reikowskii

Merüljön el a játék zavaró és nyomasztó légkörében, köszönhetően az eredeti "kettős" filmzenének, amelyet Akira Yamaoka és Arkadiusz Reikowski közösen készített. Yamaoka-san a legendás japán zeneszerző, aki leghíresebb a Silent Hill sorozatban végzett munkájáról; Reikowskit a Hollywood Music in Media Awards díjra jelölték, és olyan sikeres horrorjátékokon dolgozott, mint Blair Witch, Layers of Fear és Observer. Most összefogtak, hogy zenét és számokat alkossanak a The Medium számára.

Értékelések The Medium

Nincs vélemény a termékről.