The Orange Box Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Orange Box - PC DVDThe Orange Box - PS3
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 14596
ElectronicEN szinkron

The Orange Box [XBOX 360]

Egészen biztos, hogy ha megkérdeznénk a játékosokat, melyik szerintük minden idők legjobb FPS-e (belső nézetű lövöldözős játéka), akkor a Half-Life 2 ott szerepelne valahol a lista elején. Ezt a híres és sikeres játékot teljes valójában megtapasztalhatod te is az Xbox 360 konzolon, ráadásul egy páratlan csomagban. A The Orange Box ugyanis nem kevesebb, mint 5 teljesértékű játékot tartalmaz egy lemezen. Végigjátszhatod a teljes Half-Life 2-t, annak két, később megjelent kiegészítőjét, az Episode One-t és az Episode Two-t, próbára teheted ügyességedet és problémamegoldó képességedet az innovatív Portal-ban, valamint barátaiddal játszhatsz jókat a humoros többjátékos FPS-ben, a Team Fortress 2-ben.

Mindegyik játék a Valve saját fejlesztésű grafikai motorját, a Source-ot használja, lehetővé téve a sorozatra jellemző egyedi látványvilágot. A Half-Life 2 történetében a játékos a tudóst, Gordon Freeman-t alakítja. Freeman-nek menekülnie kell az utópisztikus társadalmú City 17-ből a túlélésért. Ebben segítségére lesznek korábbi Black Mesa kollégái és a város elnyomott lakói is. A történet során rengeteg különféle helyszínt kell bejárni, harcolni a kormánykatonák ellen, és különböző rejtélyek nyomába eredni. A sztorit az Episode One és az Episode Two folytatja, egyenként több órányi tiszta játékidőt hozzátéve a kalandhoz.

A Portal a Valve teljesen új fejlesztése. Egy logikai-ügyességi FPS, amelyben a cél mindig megtalálni a kivezető utat az adott szobából. Ehhez portálokat lehet nyitni bárhonnan bárhová, és ezeken átugorva lehet olyan helyekre eljutni, ahová másképpen nem menne. A Portal több órányi játékidőt és újszerű játékmenetet kínál, amit más játékban eddig nem láthattunk.

A Team Fortress 2 teljes egészében többjátékos mérkőzésekre kihegyezett, némileg rajzfilmszerű grafikájú, humoros FPS. Használatához Rendszerkapcsolatra van szükség. Akár tizenhat konzol is összeköthető, és így ugyanennyi játékos küzdhet egymás ellen különféle pályákon. Minden olyan játékmód megtalálható benne, ami elvárható egy teljes értékű FPS-től. A játékban több speciális karakterosztály is választható, amelyeknek saját képességeik és fegyvereik vannak. Ügyesség, taktika és csapatmunka egyaránt szükséges az eredményes többjátékos csatározásokhoz. Az FPS stílus kedvelőinek alighanem kötelező darab a The Orange Box, mert egy játék áráért ötöt kínál, ami példátlannak számít a videojátékok között.

Értékelések The Orange Box

Nincs vélemény a termékről.