The Punisher

ÚJ TERMÉK
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 34537

THQ 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: The Punisher [XBOX]


A The Punisher kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:

 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Frank Castle, akinek a bűn elleni gyűlölete már az őrültséggel határos válik Punisherré – magányos törvénybetartatóvá, akinek a célja sokkal több, mint a bosszú. Beleveti magát a gonosz, nagy hatalmú bossokkal való harcokba, olyan módszereket alkalmaz, amiket eddig csak a törvény rossz oldalán álló gazemberek alkalmaztak. Lépj be Te is a Punisher világába, amit a Marvel Comics legsötétebb oldalai ihlettek. Ahol az igazság véget ér, ott kezdődik a büntetés!
 • Vezesd le Punisher frusztrációját, a legkeményebb akciójátékban
 • Most először teljes mértékben kihasználhatod a tökéletesen interaktív környezetet, több, mint 100 helyszínen
 • Használd a soha nem látott fizikai erő és a környezettel való interakció kombinációját, hogy kiszedhesd az áldozatból, amit tudni szeretnél
 • Gyűjts fegyvereket és fejleszd is azokat
 • Éld meg a speciális pillanatokat, gyűjts tárgyakat a Marvel Punisher történelméből, unlockold a bonusz tartalmakat, stb.

 • The Punisher
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Punisher

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok