The Ratchet & Clank Trilogy

ÚJ TERMÉK
8.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 245553

Sony 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Ratchet & Clank Trilogy [PS Vita]

245553 A játék tartalma: Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded a Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal HD minőségben remaszterelt.
Ratchet & Clank
Ratchet és Clank a hatalmas naprendszerben bolygóról bolygóra repülnek egy futurisztikus világban, mely tele van robotokkal, űrhajókkal és high tech felszereléssel.

Ratchet egy elhagyott bolygón él, és arról álmodik, hogy egy csodálatos űrbéli kalandra indul. A galaxis központjához közelebb a szennyezett Orxon bolygón, melyen a Blarg faj él,  Drek uralkodik. Megvannak az álmai, azonban az ő álma a hódítás és az uralkodás. Új bolygót akar kiépíteni a galaxis további világai legjobb részeinek felhasználásával. Ha nem sikerül a bolygó lakosait meggyőzni, hogy önszántukból megosztozzanak a pár ezer hektárnyi földjeiken, a Blarg robotok harci serege készen áll az ellenkezők  megtorlására.

Drek elnök egyik hadsereg gyártó gyárában egy számítógépes hiba egy kicsi, de ügyes robotot hoz létre, Clankot. Azután, hogy megtudja Drek elnök terveit, elszökik a gyárból, hogy segítséget szerezzen, de űrhajóját lelövik a Ratchet bolgyó felett. A körülmények úgy hozzák, hogy Ratchet és Clank útra kelnek bolygóról bolygóra. A barátok ötletes karakterekkel találkoznak, fegyvereket és felszereléseket szereznek, mindent felrobbantanak, ami az útjukban áll, csak hogy minél többet megtudjanak Drek tervéről.
 • Új akciókaland PlayStation 2 számára.
 • Több mint 35 fegyver és felszerelés. Mindegyik egyedi funkcióval, a játék olyan mód struktúrált, hogy a tárgyakat az egész játék során egyenletesen szétosztva lehessen megszerezni.
 • Rachtet mozgása bármely plattformon az összes karakter közül a legszéleskörűbb. Több mint 20 hagyományos mozgást tud elvégezni, és a tárgyak megszerzésével a mozgása a játék során asztronomikusan megnövekszik.
 • Fegyverek, fegyverek és további fegyverek! A játék több mint 35 fegyvert kínál fel Önnek, melyeket megszerezet. Minden ultra destruktív fegyver egyszerűen használható, és más funkciója van, amely saját stratégiát tesz lehetővé, ha az ellenséggel találkozik.
 • A játék gazdasági rendszere megköveteli, hogy a játéksszint segítésére fegyvereket és lőszert vásároljon. Eltöltheti az idejét a hadseregre való pénzgyűjtéssel, az ellenség legyőzésére, vagy elindulhat minimális fegyverrel, miközben a további szintek elérésénél egyre nehezebb dolga lesz.
 • A fegyverekhez és a felszereléshez való hozzáférés egyre nehezebbé válik.
 • A gyorsmenü lehetővé teszi a fegyverek gyors kiválasztását, a muníció megjelenítését anélkül, hogy vissza kelljen térnie a leltárba.
 • A harcrendszer értelmezése egyszerű. Több ellenség létezik, akik viszonylag a megfelelő fegyverekkel egyszerűen legyőzhetőek.
 • A sci-fi témakör megkülönbözteti a játékot a többi akciókalandtól. Utazzon bolygóról bolygóra Rachet űrhajójában, fedezze fel a környezet széles skáláját.
 • Különféle szórakoztató, akcióval töltöt mini játék fergetegesen variabilis játszhatóságot biztosít. Nemcsak Clankként játszhat hanem Ratchet különféle járműveket használhat, melyeket a játék során talál.
 • Hihetetlenül hatalmas környezet, amelyet a PlayStation 2 Plattformon eddig még nem láthatott. Minden bolygó telve van élettel, mozgással, energiával, interakcióval, amely órákon át magával ragadja.

Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded

Drek legyőzése után, ami az előző intergalaktikus kalandban valósult meg Ratchet & Clank nyugodtabb életstílust folytat, egészen addig, amíg el nem rabolják és hurcolják őket egy távoli galaxisba, a Bogonba. Megérkezésük után bemutatják őket Abercrombiem Fizzwidgetnek, a Bogon galaxis legnagyobb (az egyetlen) vállalatának CEO - jának, aki megbízza őket, hogy derítsék ki hol található az egyik legígéretesebb kísérleti terméke a Megacorp vállalatnak, amit egy maszkos ismeretlen tulajdonított el. Fizzwidget visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Ratchetnek. Végre belevághat a kalandba, amire mindig is vágyott, teljes életbiztosítás mellett, hozzáféréssel az új fegyvertechnológiákhoz, kommandós kiképzéssel és egy luxus apartmannal a Megapolis tetején.

Igényes elemekkel bővítették a játszhatóságot, mint pl. a karakterfejlesztési rendszer, ami a tapasztalatokon alapul, fejleszthetővé váltak a fegyverek és a páncélok, dinamikusabbá vált a gazdasági rendszer és egyedi játékmódok is bekerültek, mint pl. a gladiátor versenyek, az űrbéli párbajok. Húsz darab fegyver, high-tech felszerelés, amit csak el tudsz képzelni unlockolható tapasztalatok és képességek megszerzése által. A kaland során különféle mini játékokkal is találkozni fogsz, amik újrajátszhatók, és a teljesítésükkel újra pénz, és jutalom szerezhető.


 • A Ratchet & Clank 2: Locked and Loaded egy egyedi élő galaxisban játszódik, 20 teljesen új, innovatív bolygót mutat be,új szereplőkkel, káprázatos grafikával és magával ragadó történettel. Ez a friss sci-fi kaland is aranyos környezetben játszódik, csak úgy, mint az első rész, bár annál cca. másfélszer nagyobb területen
 • Új kinézetet kaptak a szereplők az egyedülálló arzenál mellett. Eddig nem látott fegyverekkel és felszerelésekkel találkozhatsz, miknek segítségével bármit/bárkit a levegőbe repíthetsz, ami/aki csak az utadba kerül. Az új karakterfejlesztési rendszernek köszönhetően Ratchet képességei fejleszthetők a fegyvereinek erejével egyetemben. Ratchet ezen kívül egy teljesen új kommandós egyenruhát is kapott, amihez a kalandjai során páncélt is szerezhet, öt erősségi szinttel
 • Ezen kívül a rendszer által nanotechnológiát is összegyűjthetsz (élet pontok) az ellenségeid elpusztításával. tapasztalatok szerzése által Ratchet képes a saját nanotechnológiás életegységeit növelni 4 - ről 80 - ra. Az ellenségek ereje is növekszik azonban, és a játék végére már akár elérhetik a 120 életpontot is, amivel arra kényszerítenek, hogy átgondoltan használd fel a tűzerődet
 • A javított rendszernek köszönhetően a fegyvereid is fejleszthetők, hogy még jobb legyen a móka. A húsz teljesen új fegyvernek és az unlockolható fejlesztéseknek köszönhetően Ratchet és Clank a kalandjai során több mint 50 fegyvert és felszerelést is megszerezhet

 • Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal

  Nem sokkal azután, hogy Ratchet és Clank legutóbbi kalandjairól a Ratchet & Clank 2: Locked and Loadedben elterjedtek a pletykák, Clank a saját TV sorozatában, a Secret Agent Clankben mutatkozik be. Bár Ratchet megdöbben az eseményeken és a segítője új szerepén, az érzelmeket kénytelenek félretenni, mert a galaxis elnöke szólítja őket egy nemes feladatra, a galaxis megmentésére és a béke kiharcolására. A két jó barát elindul hát újra, vissza a Veldin bolygóra, ahol le kell győzniük Dr. Nefarioust, a szuper gonosz robotot, a galaxisban élő összes élőlény elpusztítására vonatkozó tervével együtt. A célja elérésének érdekében a földönkívüli Tyhrranoid fajnak megparancsolta minden organikus dolog elpusztítását, csak azt "felejtette el" elmondani nekik, hogy ha sikerrel járnak, azzal a saját kihalásukat is előidézik.

  Ratchet és Clank most újra meg kell szólítsa az előző részek egyik kedvelt szereplőjét, a már nyugdíjas Dr. Qwarkot, hogy vegye át a Q-Force egység vezetését, aminek hősi úrkadétok a tagjai a Ratchet & Clank sorozat előzői részeiből, köztük Helga, Big Al - a technikai profi, aki képes dekódolni a technológiai rendszereket és Skidd MxMarxx - az egykori hoverboard bajnok és profi vadász, akiből aztán kém lett. Q-Forceval együtt Ratchet és Clank egy újabb vidám csillagközi küldetésre indulnak, hogy fényt deríthessenek a gonosz Dr. Nefarious terveire és, hogy biztonságossá tegyék a galaxist az élőlények számára.


  • Ratchet és Clank visszatér a Veldin bolygóra (az első Ratchet & Clank játék helyszínére), de ezen kívül rengeteg más bolygót is át kell kutatniuk, amik tele vannak veszélyekkel.
  • Lehetőséged lesz 15 új fegyver megszerzésére is, amik négy szintet fejleszthetők. A fegyverek fejlesztései az ellenfelek kiiktatásával unlockolhatók és természetesen növelik a fegyver erejét és akár a funkcióit is módosíthatják.
  • Nem csak Ratchetet irányíthatod, de Clank és Qwark kapitány bőrébe is bújhatsz.
  • Új járműveket is kipróbálhatsz, mint pl. a Turbo Slider vagy a Hovership.
  • A Dr. Nefarious elleni harc zászlóshajója, a Phoenix, ami egyben a Q-Force főhadiszállása is, információs központként is szolgál, itt juthatsz új küldetésekhez, feladatokhoz, fegyverekhez és páncélokhoz.
  • Az intuitív ellenség AI gondoskodik róla, hogy az NPC karakterek is valósághűen viselkedjenek. A saját helyzetükről információt gyűjtenek, amikből következtetni tudnak a készülő támadásokra, miáltal nehezebben legyőzhetővé válnak.
  • Ketten vagy akár négyen is játszhatnak offline multiplayer módban, osztott képernyőn, míg online akár nyolcan is élvezhetik a multiplayer játékot.
  • A hat további online szint rengeteg különleges, elpusztítható akadályokkal teli környezetet kínál, amik ideálisak nagyobb kalamajka okozására.
  • A csapatoddal való együttműködés keretein belül el is foglalhatod az ellenségeid főhadiszállását
  • Multiplayer módban új járművek segítik a kooperatív játékot két játékos számára. Az egyik irányítja a járgányt, míg a másik a fegyvereket kezeli.
  • Az online játékmódok hangos kommunikációja USB headseteken keresztül oldható meg (PlayStation 2 - n).

  The Ratchet & Clank Trilogy
  katalógusba hozzáadva: 2014.07.22.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Ratchet & Clank Trilogy

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok