The Simpsons Game

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Simpsons Game - WiiThe Simpsons Game - PS3
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 31712

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: The Simpsons Game [XBOX 360]

Kedveled a Simpsons rajzfilmsorozatot? Ha igen, akkor ez biztosan a te játékod! A világhírű sorozatból az Electronic Arts ugyanis egy nagy költségvetésű, az eredetihez minden ízében illő új történetet csinált, amely felvonultatja az összes főszereplőt, egy vicces és őrült sztorit mutat be, és mindezt olyan körítésben, mintha a rajzfilm megelevenedett volna 3D-ben.

A program egy külső kameranézetes mászkálós kalandjátékként funkcionál, amelyben többféle küldetésen kell részt venni, főellenségeket kell legyőzni, és változatos minijátékokat kell megtanulni a továbbjutás érdekében. A betanító pályán még csak Homer irányítható, de onnan kezdve minden pályán két-két figura szerepel, őket felváltva lehet irányítani. A család minden tagjának egyedi képességei vannak, ezeket be kell vetni a pálya megoldása érdekében. Homer át tud változni egy hatalmas labdává, és így tud gurulni a pályákon. Ha chilit eszik, akkor tüzes golyóvá változik. Bart Simpson, aki a legtöbbet irányítható karakter, lévén tizennégy pályán is feltűnik, át tud változni Bartman-né, fel tud mászni bizonyos falakon, és nagy távolságokat képes szárnyai segítségével vitorlázni. Lisa, akit a negyedik pályán ismerhetsz meg, elsősorban rúgásokra képes, de a "Buddha keze" speciális képességgel hatalmas támadásokra képes, villámokat is szórhat ellenfeleire. Végül itt van Marge, akinek az a képessége, hogy nagy tömegeket manipulál. Ezzel le lehet dönteni akadályokat, felépíteni objektumokat, megtámadni az ellenségeket, vagy bizonyos dolgokat megjavítani.

A készítők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a The Simpsons Game pontosan olyan legyen, mint a rajzfilmsorozat. Az eredeti írók készítették hozzá a forgatókönyvet és a történetet, és az összes karaktert a valódi szinkronhangjuk festi alá hangjával a még hitelesebb hatás kedvéért. A grafika is szót érdemel, a játék látványvilága egy az egyben a rajzfilmé, csak épp 3D-ben. Ugyanaz a rajzstílus, színvilág, hiteles és vicces animációk, jól kidolgozott környezet. A The Simpsons Game minden tekintetben kiszolgálja a rajongókat, de bizonyos szinten azokat is, akik csak egy jópofa mászkálós játékra vágynak.

The Simpsons Game
katalógusba hozzáadva: 2007.11.24.

Vélemények: The Simpsons Game

Nincs vélemény a termékről.