The Simpsons Skateboarding

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 212810

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: The Simpsons Skateboarding [PS2]


Springfield egy hatalmas gördeszka pályává változott és már egyetlen emlékműsem olyan, mint azelőtt. Mostantól szabad a pálya, kipróbálhatod milyen az olyan ismert helyeken deszkázni mint a Springfield Elementary, a Krusty - Lu Studios, a Downtown vagy a Kwik-e-mart, esetleg az atomerőmű.

A városban mindenki részt vesz a mókában, hiszen mindenki meg szeretné nyerni a fantasztikus 99 dolláros fődíjat. Minden karakter 40 mozdulatra képes, egyedi trükkökre, mint pl. Bart az "In Your Dreams" vagy Homer "Stinkyfish" trükkje. A Simpson családon kívül más karakterek is játszhatók, mit pl. Otto, Fink professzor vagy Krusty the Clown.

Próbáld ki mind az öt őrült módot - Freeskate, Skate Fest, Trick Contest, Skillz School és H-O-R-S-E. Minél többet játszol, annál több deszkát és karaktert unlockolhatsz. A fődíjért versenybe szállhatsz singleplayer módban is vagy egy barátoddal is egy az egy ellen módban.


 • kipróbálhatod milyen az olyan ismert helyeken deszkázni mint a Springfield Elementary, a Krusty - Lu Studios, a Downtown vagy a Kwik-e-mart, esetleg az atomerőmű
 • Bújj a legismertebb karakterek bőrébe, mint Bart, Homer, Krusty, stb.
 • Mutass be fantasztikus trükköket
 • Öt őrült játékmód - Freeskate, Skate Fest, Trick Contest, Skillz School a H-O-R-S-E
 • Versenyezz egy barátoddal egy az egy ellen módban
 • The Simpsons Skateboarding
  katalógusba hozzáadva: 2013.05.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Simpsons Skateboarding

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok