The Sims 2: Fun with Pets Collection HU

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 205254

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 2: Fun with Pets Collection HU [PC DVD]


A csomag tartalmazza a The Sims 2: Paloták és Parkok Cuccok, a The Sims 2: Házikedvenc és a The Sims 2: Mesés Díszletek Cuccok datadisceket.

The Sims 2: Paloták és Parkok Cuccok

Az angol "mansion" szóra elég nehéz jó magyar kifejezést találni, a hivatalos kúria és palota más-más képeket villant be nekünk. A legjobb példa talán az egyik legismertebb "mansion" felemlegetése: Hugh Hefner, a Playboy-birodalom alapítója is egy ilyenben él, és rendezi híres-hírhedt partijait. Nos tehát, az új "cucc" csomagban hatalmas luxuslakásokat építhetünk, és az általában kötelezően hozzátartozó buja kerteket, helyesebben inkább parkokat.

Három témát kapunk: az egyik az egzotikus marokkói, mely visszatérő elem a sorozatban, a másik az art deco, amelyről legutóbb a Bioshock kapcsán esett szó, hiszen abban is hasonló stílusban épült fel Rapture víz alatti városa, az utolsó pedig a romantikus és elegáns second empire, amely a viktoriánus korszakban, a 19. század második felében volt igen népszerű. Mindehhez igen sok, ezúttal főleg építészeti elem jár: íves, nagy lépcsők, oszlopok, ablakok, ajtók, tetők, kerítések, sőt napelemek, plusz csillárventilátorok, a kertekbe pedig a növényeken (többek között íriszek, napraforgók, sárgaliliomok) kívül szobrok, szökőkutak, és művészileg formára nyírt bokrok.


The Sims 2: Házikedvenc

Most először készíthetsz Simjeidnek állatot úgy, hogy szeretgethetik, ölelgethetik Őket, elvihetik sétálni a parkba és nevelhetik Őket. Az állatkészítővel olyan állatot készíthetsz Simednek, ami legjobban megfelel az igényeiknek. Válaszd ki a kutya vagy cica fajtáját (pl. Maine Coon vagy Labrador) és tervezd meg az állatod egyedi bundáját. Kedvenceidnek most már saját munkája lehet, válassz Neki hivatást a Szórakoztató iparban, legyen őrző-védő vagy Szolgáltató karrierje. Vidd ki sétálni a Központi parkba, vagy más közösségi területre, ahol találkozhatsz más Simekkel, amíg kis kedvencednek válogatsz a számtalan tartozék egyikéből. Legyél Te a város doktora és irányítsd a Városi Állategészségügyi Centrumot.

Tedd rá a mancsod a The Sims™ 2 Házi Kedvenc kiegészítő csomagra! Létrehozod Simjeidnek a tökéletes háziállatot, hogy játsszon és szeressen egy életen át. Minden állatnak van személyisége. Válassz sok kutya és macskafajtából!! Vagy alkoss egy egyedülálló kutyát vagy macskát. Simjeid taníthatnak nekik trükköket, kiviheti őket a parkba sétálni, vagy aludj vele. Viszont az állatoknak saját akaratuk is van, készülj fel a meglepetésekre!

 • A Simeknek háziállatuk van! - Adj hozzá a családhoz, kutyákat, macskákat, madarakat vagy tengeri malacokat. A gyerekek ölelgetik a cicákat, a felnőttek végignézik, ahogy elalszanak a kanapén, az idősebbek pedig kimennek a parkba sétáltatni a kis kedvencet, a Simek minden különleges pillanatot megosztanak háziállataikkal!
 • Hozd létre kedvencedet! - Válassz ki kutyafajtát, vagy egy macskafajtát. Vagy inkább alkoss egy teljesen egyedülálló cicust vagy kutyust. Módosíthatod a testalkatát, a szőrzetét pedig rétegekkel alakíthatod ki. Határozd meg a személyiségüket, és döntsd el, hogy tehetséges vagy lökött, lusta vagy örökmozgó legyen!
 • A háziállatoknak is van genetikájuk - Keverj két különböző fajú cicát, vagy kutyát, és egy teljesen új egyedig állat jön létre. Telefonálj, hogy bejegyezzék őket. Így a Create-a-Pets -ben már benn is lesz az új cica vagy kutya!
 • Kedvencek állással - A háziállatoknak taníthatsz trükköket, amik segítségével előléptethetik a munkájukban, hogy ők is hozzájáruljanak a családi kasszához. Lehet, hogy filmsztárként végez a kedvenced?
 • Oszd meg a világgal az állatokat! - Töltsd fel a kedvencedet a Sims2.com-ra, hogy egy másik Sims 2 Házi Kedvenc rajongó letölthesse!
  The Sims 2: Mesés Díszletek Cuccok

  Adj izgalmat a Simek családi életéhez ezzel a teljesen új gyűjteménnyel, ami bútorokat, ruhákat és különféle díszítéseket tartalmaz. Díszítsd ki a lakásukat új és érdekes bútorokkal, beleértve a luxus kiegészítőket is a nappaliba és a kalandfilmbe illő hálószobai bútorokat. Öltöztesd fel a Simeket alkalomhoz illően. 60 új tárgy közül válogathatsz a hatalmas ágyaktól a kirándulóhajó replikáig, hogy még jobban szórakozhassanak a Simjeid.


 • Támogasd a Simjeid képzelőerejét a fantasy témájú bútorokkal, gyerekszoba bútorokkal víz alatti témával vagy akár tengerész stílusú nappali bútorokkal
 • Nyugodtan járkálhatnak Hawaii öltözékben, vagy kalandfilmbe is beillő jelmezekben
 • 60 teljesen új tárgy a Simeknek, hogy részt vehessenek a családi mókában
  A datadiscek a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM futnak! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   HU feliratok EN szinkron DE szinkron CZ feliratok PL feliratok
  The Sims 2: Fun with Pets Collection HU
  katalógusba hozzáadva: 2012.04.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Sims 2: Fun with Pets Collection HU

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok