The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok HU

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 35820

Electronic 12 éves korig ajánlott  HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok HU [PC CD]


Úgy tűnik, nincs vége az EA Sims ötleteinek és a játékosok vásárlókedvének, hiszen egy újabb (immár a hetedik) cuccos csomagot jelentettek be a lányok-fiúk - ezúttal a lakást öltöztethetjük fel.

A legújabb jövevény címe nagyjából már el is árulja a témát: modern és romantikus stílusban öltöztethetjük fel a két említett helyiséget. Gránit munkalapos vagy fából faragott konyhapultok, kovácsoltvas tűzhely, csupa üveg zuhanykabin vagy szerelemre hívó ülőkád vár ránk, a kínálat lefedi az összes idetartozó holmit a mosdótól a robotgépig, a lámpáktól a tükrökig, festményektől a szőnyegekig, és persze a csempékről sem feledkeztek meg a készítők. Az új küllemű konyha és fürdő mellé némi ajándék is dukál, hogy Simjeink ne lógjanak ki az ily módon áthangolt helyiségekből, ezért a lubickolóknak arcpakolás, törölköző-turbán, köntös, főzőcskézőknek kötény jár, bónuszként pedig puha kasmírpulóver, csak hogy jó legyen nekünk.


A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 HU feliratok  EN szinkron  DE szinkron  CZ feliratok  PL feliratok
The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok HU
katalógusba hozzáadva: 2008.06.03.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok HU

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok