The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok HU PC CD

Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 35820
ElectronicHU feliratok

The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok HU [PC CD]



Úgy tűnik, nincs vége az EA Sims ötleteinek és a játékosok vásárlókedvének, hiszen egy újabb (immár a hetedik) cuccos csomagot jelentettek be a lányok-fiúk - ezúttal a lakást öltöztethetjük fel.

A legújabb jövevény címe nagyjából már el is árulja a témát: modern és romantikus stílusban öltöztethetjük fel a két említett helyiséget. Gránit munkalapos vagy fából faragott konyhapultok, kovácsoltvas tűzhely, csupa üveg zuhanykabin vagy szerelemre hívó ülőkád vár ránk, a kínálat lefedi az összes idetartozó holmit a mosdótól a robotgépig, a lámpáktól a tükrökig, festményektől a szőnyegekig, és persze a csempékről sem feledkeztek meg a készítők. Az új küllemű konyha és fürdő mellé némi ajándék is dukál, hogy Simjeink ne lógjanak ki az ily módon áthangolt helyiségekből, ezért a lubickolóknak arcpakolás, törölköző-turbán, köntös, főzőcskézőknek kötény jár, bónuszként pedig puha kasmírpulóver, csak hogy jó legyen nekünk.



A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok HU

Nincs vélemény a termékről.