The Sims 2: Megnyitottunk – Vár az üzlet! HU

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 2203

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 2: Megnyitottunk – Vár az üzlet! HU [PC CD]


Simjeid mostantól saját üzletet nyithatnak. Megtervezhetik saját ruhabutikjukat, szépségszalonjukat, virágboltjukat, műszaki boltjukat vagy étteremláncukat, illetve szinte bármilyen más üzletet. Bérelj személyzetet, figyeld, ahogy növekszik az üzleted és foglalkoztass tehetséges Simeket a játékgyártó pult, a kassza, a virágüzlet, a kereskedelmi részleg vagy a gyártó gépsor mellett.

Figyelj a lusta alkalmazottakra és készülj fel rá, hogy kirúgd őket, ha kell. Az ügyes barkácsolótól a kézművesig ápolgathatod Simed tehetségét, üzleti igényeidtől függően. Szereplőid virágzó üzleti birodalmat építenek ki, vagy szeszélyes vállalkozók lesznek, akik a következő "nagy dobáson" dolgoznak?


 • Hozz létre virágzó üzleteket - Nyiss szinte bármilyen boltot: butikot, műszaki boltot, pékséget, játékboltot, stb. Tedd egyénivé választott üzletedet saját stílusod, boltberendezésed és áraid segítségével. Bérelj jó eladói készséggel rendelkező alkalmazottakat és független menedzsereket, akik elvezetik a boltot, amíg Simed távol van. Figyeld, ahogy boltod családi vállalkozásból üzleti birodalommá terebélyesedik
 • Legyél főnök - Képezz alkalmazottakat, léptesd elő a jobbakat, a rosszabbakat pedig rúgd ki. Szolgáld ki a különböző vásárlók - a bámészkodók és törzsvásárlók - igényeit. Öltöztesd hajmeresztő jelmezekbe - lovagoknak, nindzsáknak, gorilláknak, stb. - Simjeidet, hogy reklámozd a boltodat. Léptesd elő legjobb alkalmazottaidat, de vigyázz a lustákkal, és tétovázás nélkül állj készen, hogy kirúgd őket, ha kell
 • Ismerd ki a mesterséget - A vendég az úr! Fejleszd Simjeid eladói képességeit és döntsd el, rámenősnek vagy engedékenynek kell-e lennie a vevővel, hogy nyélbe üsse az üzletet. Nyerd el a legjobbaknak járó díjat, amivel üzleti hírnevet szerezhetsz Simednek. Vajon mivel csinál több pénzt Simed: ha olcsón árul gyenge minőséget, vagy luxuscikkeket csillagászati áron?
 • Kamatoztasd a tehetséget - Virágrendezés, játékkészítés, házőrző robotok gyártása, bolttakarítás - képzett Simjeiddel készíttess minőségi és drága árukat. Ha beéred kevesebbel, kuporgathatod az aprót, vagy gyárthatsz hibás játékrobotokat. Mindegy hogyan, csak vidd haza a kenyérrevalót!
 • Több mint 125 új tárgy - Vásárolj be alapvető üzleti felszereléseket, például polcokat az árudnak, vitrineket, székeket, játék-munkapadokat, virágtartókat, pénztárgépeket és egyebeket. Tedd hangulatosabbá az összképet napernyőkkel vagy liftekkel és eladói egyenruhákkal. Az új tárgyakkal nem lesz több unalmas nap az üzletben!
  A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   HU feliratok EN szinkron DE szinkron CZ feliratok PL feliratok
  The Sims 2: Megnyitottunk – Vár az üzlet! HU
  katalógusba hozzáadva: 2006.02.28.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Sims 2: Megnyitottunk – Vár az üzlet! HU

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok