The Sims 2

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 1912

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott EN szinkron

LEÍRÁS: The Sims 2 [PS2]

 • A The Sims 2 egy stratégiai élet-szimulációs játék, melyet a Maxis készített és az Electronic Arts adott ki. Az egyik legtöbbet eladott videójátéknak, a The Simsnek a folytatása (ami 2000. február 4-én került a boltok polcaira), majd Magyarországon a második verzió 2004. szeptember 17-én jelent meg, először csak angol nyelven, majd később ingyen becserélték a magyar nyelvű kiadásra. A játék zenéjét Mark Mothersbaugh szerezte.

 • A játék lényege azonos elődjéével, a The Sims-szel, vagyis a játékos a simjei életét irányítja: kapcsolatokat alakít ki, mindennapi tevékenységei végezteti vele, dolgoztatja, szórakoztatja, a való élethez hasonlóan. A játéknak nincs vége, új simek születnek. A Sims 2-ben a simeknek életcéljaik, akarataik, félelmeik vannak, amiket pozitívan és negatívan is megélhetnek.

 • A játék a Simsen alapszik, de továbbfejlesztették, így a simeknek most már hat életszakasza van, valamint 3D grafikája is jobb lett. A játék megjelenése után azonnal sikeressé vált, egymilliót adtak el belőle az első héten. A játékot sokféle kritika is érte, de ennek ellenére, mivel 2006 júliusára több mint tizenhárommillió példányt adtak el belőle, a 2004-es év legsikeresebb játékává vált. A játéknak folytatása készül, a The Sims 3, mely 2009. június 2-án fog megjelenni. A The Sims 2 website 2008 áprilisában ünnepelte a százmilliomodik eladott példányt.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   EN szinkron DE feliratok
  The Sims 2
  katalógusba hozzáadva: 2005.11.03.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Sims 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok