The Sims 2: Trendi Tini Cuccok HU

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 29278

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott  HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 2: Trendi Tini Cuccok HU [PC CD]


Mesés díszletek cuccok, Csili - Villi cuccok, Bulis cuccok, Divatos H&M cuccok - négy csomag, melyben az adott témában pár tucatnyi ezt meg azt nyújtott át a Maxis, azaz inkább az EA kreatív teamje. Akinek ezek bejöttek, örülhet, mert újabb jövevénnyel gyarapodik a család.

A poronty neve pedig Teen Style Stuff lesz, és gondolom angoltudás nélkül is kisakkozható, hogy a tinik kapnak divatos holmikat ezúttal - egész pontosan három stílus képviselőjét lehet megfelelően kistafírungozni. A "gótikus" ifjak (figyelem: nem emó, hanem "goth", ami jóval megelőzte ezt az emós marhaságot, és ez nagy különbség!)

Lázadó, sötét világát vörös és fekete szobaberendezéssel, bársonyszékekkel, pókhálós szőnyeggel, no és csatos-láncos bőrszerkóval, csizmával-bakanccsal, hálókkal, tetkókkal fejezhetjük ki. A sportos lelkűeket vidám, tengert idéző, kék-fehér berendezéssel, falra szerelhető szörf- és gördeszkával, ilyen témájú plakátokkal, keki halászgatyával és más laza gönccel lephetjük meg. Végül ott vannak a jövő plázacicái, a barbilányok, újgazdagék csemetéi, akiknek kényes ízlését trendi rucikkal, rózsaszín-kék bútorokkal, kényelmes ággyal, cuki babákkal és poszterekkel elégíthetjük ki. Mindezekhez új tervezésű tévék, rádiók, egyéb kütyük is járnak, hogy az ifjú Simek ne szenvedjenek semmiben sem hiányt, és hűen megmutathassák a világnak önmagukat.


A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 HU feliratok  EN szinkron  DE szinkron  CZ feliratok  PL feliratok
The Sims 2: Trendi Tini Cuccok HU
katalógusba hozzáadva: 2007.10.23.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Sims 2: Trendi Tini Cuccok HU

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok