The Sims 3: Álomállások HU

ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 39638

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott  HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 3: Álomállások HU [PC DVD]


Az új datadisc bemutatja a Simsek munkahelyét, de nem csak azt. Az előmenetelüket befolyásolhatod, ha effektíven, gyorsan és kreatívan dolgoznak akkor a karrierjük hirtelen emelkedni fog. Ám az ellenkezőjére is lehetőséget kapsz. Ha olyan kedved van, akkor lusta, flegma munkások is lehetnek, akik csak az időt eltölteni járnak munkába. A jövőjük a Te kezedben van, minden lépés, amit teszel befolyásolja a jövőt és a városka sorsát.

Szeretnél városi építésszé válni, és saját elképzeléseid szerint alakítani a város képét? Lehetőséget kapsz a város atmoszférájának alakítására Építés és Bevásárlás módban. Életek mentésére érzed magad elhivatottnak? Állj be orvosnak, mentősnek vagy tűzoltónak. Minden munkahelyen érvényesülnek a karakter jellemzői. Ha gonosz a karakter, akkor orvosként biztos nem fogja elmulasztani a páciensen való kísérletezést, ha arra lehetősége adódik. Milyen lehet magándetektívnek lenni? A saját informátoraidtól szerez a bizalmas tippeket, ha kell erőszakkal egy sötét sikátorban.

Ezeken kívül természetesen sok más állás is vár Rád. Lehetsz ördögűző, zseniális feltaláló, elismert szobrász, stylist – akinek a kezei közül kiváló kinézetű, vagy rettenetes emberek kerülnek ki.

A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 HU feliratok  EN szinkron  DE szinkron  CZ feliratok  PL feliratok
The Sims 3: Álomállások HU
katalógusba hozzáadva: 2010.03.22.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: The Sims 3: Álomállások HU

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok