The Sims 3 HU plusz The Sims 3: Természetfeletti erők HU

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 235265

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott HU feliratok

LEÍRÁS: The Sims 3 HU plusz The Sims 3: Természetfeletti erők HU [PC DVD]

235265

A csomag tartalma The Sims 3 alapjáték, és a The Sims 3: Természetfeletti erők
The Sims 3
A The Sims 3 – ban a Simek élete már nem csak a házuk körül forog. Ezúttal kinyílnak az ajtók és lehetőségük van felfedezni a város lehetőségeit. Minden Sim – a szomszédjaid, a kollégáid, a barátaid – is mind, mind saját, egyedi tulajdonságokkal, természettel rendelkeznek. Összejárhatsz a szomszédaiddal közös vacsorára, esetleg közösen futhattok reggelente. Ha pedig csak a családoddal szeretnéd az időd tölteni, arra is van lehetőséged. Elviheted a kedvesedet egy romantikus piknikre a parkba, vagy a tengerpartra, hogy együtt gyönyörködhessetek a naplementében.
A Sim készítő eszköz fejlesztésen ment keresztül, sokat javult a teljesítménye, hogy saját Simet készíthess egyszerűen és gyorsan, aki úgy néz ki mint Te, vagy az ismerőseid, hogy még otthonosabb környezetet teremts a játékban. Lehetőséged van a belső tulajdonságokat is meghatározni, sőt a legapróbb részletig meghatározhatod az összes külső és belső tulajdonságot egyaránt. Ha kész, már csak fel kell öltöztetned, különböző kiegészítőkkel kell ellátnod, kisminkelned. Ismét a bőség zavara...
A forradalmi belső tulajdonságokat készítő rendszer lehetőséget ad rá, hogy akár ötféle egymásnak ellentmondó képességgel is felruházz egy – egy Simet. Például készíthetsz egy idealista, kreatív álmodozót, aki időnként fej nélküli módon kétes kimenetelű helyzetekbe keveredik. Vagy egy hűvös, de szép plázacicát, akinek a legnagyobb titka a jóval az átlag feletti intelligenciája. Csak Rajtad múlik!
Szabadon kialakíthatod a Simek otthonát is, sőt egész városnegyedek kialakítását is elkezdheted. Megszámlálhatatlan mennyiségű külső és belső építészeti elem közül válogathatsz. A régi robusztus angol stílusú bútoroktól, az ízléseseken keresztül egészen az ultramodern berendezési tárgyakig bármi a rendelkezésedre áll. Ha pedig úgy tetszik, akkor a saját stílusodat is kifejezheted. A bőség zavara...
 • Fedezd fel a körülötted lévő élő környezetet
 • Készíts egyedi Simeket
 • Alakítsd kedved szerint a Simek otthonát
 • Új realisztikusabb személyiségek
 • Új játék rendszer
 • The Sims 3: Természetfeletti erők
  A bővítményben saját farkasembert hozhatsz létre, tündéreket, varázslókat, vámpírokat. A természetfeletti Simseknél új tulajdonságok gazdagítják a játékot. Például a tündérek és a vámpírok lassabban öregednek, a varázslók mágikus képességekkel rendelkeznek, a farkasemberek állati ösztöneiket tudják vezérelni, és bármikor át tudnak változni.
  • Készítsen saját boszorkányokat, varázslókat, farkasembereket, vámpírokat és tündéreket, miközben minden teremtés saját varázserővel, tulajdonsággal és interakcióval rendelkezik.
  • Fedezze fel a Moonlight Falls városának minden titkát, akik a holdfényben jönnek elő. Megrémíti a Simseit, vagy nagyobb hatalomhoz jutnak?
  • Tanuljon meg varázslatot megidézni, keressen értékes hozzávalókat az elixírjéhez, hogy elvarázsolhassa, vagy megátkozhassa Simsei életét. Elixírjeit barátai játékaiba is elküldheti, aki a The Sims 3 játszák. Simsei szenzibilis képességei fejlődhetnek, és akár még egy jós karrierbe is belevághat.
  • Vágtasson seprűjén az arénában, térjen be a cigányok lakókocsijába, vagy cicomázza ki magát a varázstükör előtt. Felébresztheti Bonehildát. Ilyen mennyiségű varázstárgy mellett, soha nem lehet tudni, mi történhet.
  • Készítsen egy titkos helyiséget a tolóajtós könyvtár mögött, vegye körül magát félelmetes bútorokkal.
  • Keverjen össze egy speciális elixírt, amely agyvelőre éhes szörnyeket teremt. Harapja meg a többi Simst és terjessze a szerelmet, ... vagy okozzon katasztrófát. Ne aggódjon, mindig összekeverheti saját elixírjét, amely Simsét visszaváltoztatja.

  A cím a következő nyelveket tartalmazza:

   HU feliratok EN szinkron DE szinkron CZ feliratok PL feliratok
  The Sims 3 HU plusz The Sims 3: Természetfeletti erők HU
  katalógusba hozzáadva: 2014.05.20.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: The Sims 3 HU plusz The Sims 3: Természetfeletti erők HU

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok